Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acrooot

...Bo był zbyt idealny

Polecane posty

Gość acrooot

Witajcie . Muszę się gdzieś wygadac więc zrobię to tutaj . Rok temu rozwiodlam się z mężem z powodu zdrady , choć była to jednorazowa nie potrafilam mu wtedy wybaczyć . Ze wzgledu na wspólną córkę , zawsze utrzymywalismy dobre kontakty . On był sam , ja poznalam u przyjaciółki na imprezie fajnego faceta , wysportowany , dobry , czuły , delikatny można powiedzieć idealny facet , az dziwilo mnie ze chce być z przeciętna kobieta taka jak ja .Wprowadził się do nas z poczatku było cudownie robił śniadania , sprzatal , pomagał w domu , po jakimś czasie stal się niemiły , pewnego razu uderzył mnie raz , potem drugi , upokarzal mnie na każdym kroku raz wieczorem wpadł w furie z powodu upuszczenia przez córkę jego ulubionego kubka do kawy był tak agresywny ze zadzwonilam po byłego meza , balam się o siebie , córkę on przyjechał w momencie obronił nas przed nim , wyrzucił , przywalil na maksa , z tamtym facetem się rozstalam , maz coraz częściej u nas bywa , przy nim czuje się bezpieczna , (kochana, bo nadal walczy o odzyskanie mnie ) ja chyba na nowo cos do niego poczulam , wiem , ze on żałuje , ze nas kocha ...dac mu szanse co uwazacie ?

Gość gość
Raz zdradził,zdradzi drugi raz,jak nie wybaczysz to Cię więcej nie zdradzi.Wiem co mówię,jestem facetem i wiem jak myślimy.

Gość gość
tak on cie bardzo kocha z tej milosci musial cie zdradzac

Gość gość
17,34 lubiles zdradzac zone ?

Gość gość
nie on bidulek nie chcial zdradzac pewnie tamta sila go wziela