Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina mojego byłego o mnie wypytuje!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, dość dawno już rozstałam się z chłopakiem. Bardzo mnie skrzywdził, okazał sie totalnym egoistą, chamem nieszanującym uczuć innych (epitety mogłabym tak wymieniać w nieskończoność). Zorientowałam się bardzo szybko co to za człowiek i dlatego zerwałam (raczej ciężkie przeżycie- w odwecie zaczął mnie potwornie obrażać...). Nasze rodziny trochę się znają i ostatnio moja mam powiedziała, że jego bliscy się o mnie wypytują... Bardzo mnie to zdenerwowało, co ich to obchodzi czy ja mam kogoś? Nie chcę mieć z nimi żadnego kontaktu, wiem, że pewno mają ochotę wiedzieć co się stało między nami (pewno nie powiedział im prawdy a sami też nie wiedzą raczej kogo mają pod jednym dachem). Co zrobić? Powiedzieć mamie żeby nie odpowiadała na takie pytania? Nie chcę, żeby się mną interesowali już dość się przez niego napłakałam... (przepraszam za niezbyt merytoryczną wypowiedź- pisałam bardzo szybko)

Powiedz mamie, aby tamtym nic o tobie nie mówiła, typu- jak zyjesz, z kim, gdzie pracujesz, itp. Na pytania z tamtej strony, co u ciebie, mama powinna odpowiadac enigmatycznie- dobrze, dzièkujè. I tyle! Brawo za wyciècie drania ze swojego zycia! Pozdrawiam ciepło.

Gość gość
Hahaha to ci sami pytajacy o mnie