Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce byc facetem

Polecane posty

Gość gość

nosze fryzure na faceta i luzne ubrania, no ale cialo mam jakie mam i nie chce brac hormonow. czy takie osoby maja szanse na szczescie?

Gość gość
chcesz bzykac laski?

Gość Palikarp
a jakie masz to 'ciało' , czy pochwalisz się ?

Gość gość
narazie nikogo, ani dziewczyn ani facetow, moze kogos, kto by mnie akceptowal, ale obojetna mi plec, wazne jaka ktos jest osoba...

Gość gość
dobra, skoro to nie sex to o co chodzi dlaczego chcesz byc facetem?

Gość Palikarp
czy czujesz, że jesteś facetem w ciele kobiety ?

Gość gość
tak, chcialabym byc traktowana jak mezczyzna, bycie kobieta jest dla mnie przykre i meczace...

Gość Palikarp
czy dokuczano Tobie , wyszydzano , wyśmiewano i teraz nie potrafisz się odnaleźć wśród ludzi ?

Gość gość
Nie, nie dokuczano mi, nie zwracam na siebie uwagi, wtapiam sie w tlum, kobiety maja latwiej niz mezczyzni przebierajacy sie za kobiety. Ja mam w tym jakis umiar, wygladam troche jak chlopczyca, ale nie jakos strasznie mesko... Moze bycie kobieta jest dla mnie przykre przez to, ze kojarzy mi sie to z molestowaniem i naruszaniem mojej przestrzeni, brakiem szacunku..? Bylam molestowana w dziecinstwie

Gość Palikarp
jednak musisz pamiętać, że wyglądając jak facet i zachowując się jak facet NIGDY nie będziesz 100-procentowym facetem i nawet milion hormonów nie pomoże a tylko wątrobę zniszczysz , poza tym , gdy natrafisz na facetów, którzy nie rozumieją takiej zamiany ról to zostaniesz dotkliwie pobita , pracy typowej dla faceta nie znajdziesz w Polsce , więc moja rada to bądź kobietą z jajami , niż facetem bez jaj dla własnego dobra

Gość gość
Ja też chcę być facetem. Ile masz lat? Ja ubieram się raczej unisex włosy mam nadal długie ale marzę o tym by je ściąć, ale ponieważ twarz mam chłopięcą dochodziło by do tego że ludzie myleli by mnie z płcią męską (i choć to lubię) to pracuje w miejscu gdzie mam styczność z wieloma ludźmi i było by to dla mnie na dłuższą metę upokarzajace. Na razie nikt się nic nie domyśla. Poza tym kocham kobietę która także wyraża mną jakieś zainteresowanie ale co z tego skoro nie jestem facetem? A nie chce by mnie brali za lesbe. Mam 21 lat a Ty?

Gość gość
bądź kobietą z jajami , niż facetem bez jaj dla własnego dobra xxx tez tak sadze wal po ryjach bez ostrzezenia :D

Gość Palikarp
czy dobrze zrozumiałem ? dlaczego i z jakiego powodu KTOŚ miałby uznać, że skoro masz długie włosy i twarz chłopięcą to idąc z dziewczyną z długimi włosami miałby powiedzieć , że patrzcie ludzie - dwie lesbijki idą razem

Gość gość
ja mam 17 lat... zwierzylam sie z tego mamie, ktora jest naprawde wyrozumiala, ale nawet ona podeszla do mnie lekcewazaco, powiedziala mi, ze jeszcze jestem za mloda, musze "dojrzec i odkryc swoja kobiecosc" niedobrze mi sie zrobilo na sama mysl :/ ja pomimo chlopiecej fryzury mam dziewczeca twarz, ludzie mysla, ze obcielam sie tak "dla wygody" co do mojej orientacji to mysle, ze jestem hetero :/ faceci pociagaja mnie, ale i tez brzydza...

Gość gość
Palikarp nie rozumiem cię.

Gość chłopakzwawy
Hej, myślę że w tym odkrywaniu kobiecości może coś być. Nie musisz zmieniać stylu, jednocześnie jeśli postrzegasz siebie jako hetero to nie posuwaj się dalej w tym co robisz, bo wygląda to wszystko jakby wynikało z molestowania. Rozumiem że nie miałaś nigdy chłopaka?

Gość Palikarp
'ja mam 17 lat' wiesz co , w wieku 17 lat to co piąta dziewczyna ma taki dylemat i póki co to się nie przejmuj tym a sama zauważyłaś zapewne, że wielu facetów w wieku 17 lat jest wulgarna i chamska , więc czuję, że to ścięcie włosów to jest zwyczajny 'bunt' aby facetów od siebie wypłoszyć

Gość gość
To może nie jesteś trans tylko masz uraz psychiczny po molestowaniu. Idź do psychologa. Mnie akurat podniecaja tylko i wyłącznie kobiety ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić sexu. Nie chciałbym/chcialabym by kobieta którą kocham widziala we mnie kobiete. Ewentualnie ja jej mogę zrobic dobrze ale nic poza tym to jest dla mnie nie do przeskoczenia. Nigdy nie malowalem/am się a w damskich ciuchach w które probowala ubierac mnie matka czulem /am sie jak obdarty/a z godnosci. Wejdz na transfuzja.org tam ci bardziej pomoga.

Gość gość
Jeszcze jedno - Dlaczego nie chcesz brac hormonów?

Gość gość
dzieki za strone :D w sumie powinnam bardziej sie zapoznac z tematem, nie wiem czy to przez traume z dziecinstwa czy naprawde chce zmienic plec... Co do hormonow to sama wlasciwie nie jestem pewna, zalezy mi na tym, jak postrzegaja mnie inni ludzie, nie lubie gdy inni patrza na mnie jak na dziewczyne, a pod ubrania nikt mi nie zaglada, nie powiazuje tak swojego ciala z plcia, moze chodzi o to cale "gender" :D

Gość katarina

Tez mam dosc ciagle wracam do ubieranua sie jak facet wystarczy koszula I brak makijazu, mam meska twarz przystojniaka cwaniaka ala loki z avengers badz ville valo z him, mam niski glos z chrypka I lekkie jablko adama, nie mam piersi mam , posture faceta pomimo ze jestem szczupla I niska kobiety mysla ze jestem facetem tak na surowca spodnie plus koszula, kupilam sobie ogrom kosmetykow I meskich ciuchow ale nadal nadal co 3 lata mam silna potrzebe bycia chyba facetem jestem bohaterska, ryzykowna, obroncza I mam poczucie ze ja wszystko musze umiec I najlepiej najlepiej.. zako...e sie w przystojnych facetach ale nienawidze seksu jest upojarzajacy dla mnie pomimo ze eaz przyjemny raz nie, I zdaje sobie sprawe jak mam przystojnego faceta ze ja go nie kocham a kocham to ze jestem blisko I z tym kim chciala bym byc... dzis zdalam sobie z tego sprawe. Myslalam ze to minie po okresie nastoletnim, mam jakies sny o wojnie I ze bylam/jestem zolnierzem wkolo... angielskim chyba...ale mniejsza o to nie wiem czy jestem silna kobieta czy cos poszlo nie tak... faceci po jakims czasie rzucaja mnie nawet tego co serio kochalam jak I.jedna laske ze nie potrzebuje ich bo za duzo umiem sama... fakt faktem jak sie umaluje I sciagne "biust" do przodu to niezla pieknosc ze mnie ale nie jestem szczesliwa z tych ciuchow I wszystkiego... pozostaje mi jedynie byc piekna silna kobieta z jajami I samotna... po czym dodaje sobie nagle na glos I pocieszam sie serio ze "przynajmniej jajka mi sie nie poca" I wybucham smiechem coz trzeba brac zycie takim jakie jest.

Gość katarinab

Damskich ciuchow* nie mam piersi mam posture faceta*