Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polaczki w uk na magazynach tylko robią ...

Polecane posty

Gość gość
Bo inni zalosni jak ty nawet tam sie nie nadają. Juz samo to ze piszesz polaczki świadczy o tobie pajacu.

Gość bbbdddj
Czyli ty też robisz na magazynie skoro piszesz ze polaczki robia na magazynach? Hipokryta.

Gość gość
Widać dla Ciebie autorze magazyn to szczyt możliwości jak nie znasz jezyka i jesteś leniwa klucha to masz magazyn hahaaaaaaaa komu chciales na zlosc zrobić wyszło na to ,że pies zwykly jesteś hahahahhaaaa Zaginaj na tym swoim magazynie,bo ja dzięki tobie mam benefitki ;-D Weź nadgodziny,to mi zwiększą jeszcze darmowe pieniążki :-DDDDDD

Gość gość
Najprawdopodbniej to glupie prowo...ale skor juz..to byc moze autor sam tylko tale widzi..poniewaz jego mozliwosci tylko tam siegaja. Jak by byl obeznany w zyciu,to wiedzial by wiecej..wiec polecam olac temat sikiem prostym!! :D:D

Gość gość
Przestań! A jako sprzątaczki to kto robi? :D a potem pokoik w najbiedniejszej dzielnicy :D :D

Gość gość
a od kiedy to sprzątaczka apartamenty w centrum wynajmuje?

Gość mock posh lady
Nie znam ani jednej Polki sprzataczki czy pracownika fabryki...kiedyś znałam kilku rodaków kelnerów ale to podczas studiów. Niektórzy tu się chyba obracają w rynsztoku, że takie mają doświadczenia.

Gość gość
Nie znam ani jednej Polki sprzataczki czy pracownika fabryki...kiedyś znałam kilku rodaków kelnerów ale to podczas studiów. Niektórzy tu się chyba obracają w rynsztoku, że takie mają doświadczenia. xxx a od kiedy to sprzątaczka czy pracownik magazynu to rynsztok???

Gość elzbieta 8319
Moj brat siedzi za biurkiem na lotnisku w garniaku, ma super stanowisko. Ja mieszkam w Polsce. Zaczynal od zmywaka :) nikt wiecznie na zmywaku czy w magazynie nie bedzie pracowal :) no chyba ze ktos bez ambicji lub ktos kto po prostu to lubi :) jego koledzy tez maja fajne prace. A zaczynajac mieszkali tydzien w namiocie. Pojechali totalnie w ciemno.. spakowali sie któregoś dnia i powiedzieli ze co ma byc to bedzie :) i tak juz sa tam 10 lat o mana rodziny o mieszkania lub domy. Wyjazd potraktowali początkowo kak przygodę. Najgorsze ze za granica pelno Polakow mieszkajacych ma kupie w melinach, pija najtanszy alkohol o odkladaja kazdego pensa. Sami zyja na granicy ubostwa ( ale na alkohol jest) a przyjezdzaja do Pl i zgrywaja panow swiata. I tacy wyrabiaja opinie normalbie przcujacym i godnie zyjacym Polakom :(

Gość elzbieta 8319
Przepraszam za literowki :)

Gość gość
A czy twoj brat skonczyl studia?

Gość żelek gumiś
dlaczego? bo może mają dosyć wyścigu szczurów? bo wolą mieć święty spokój ? praca mało płatna,ale bez stresu ? każdy ma inne priorytety i strasznie mnie wkurza to wszechobecne na forach ocenianie drugiego człowieka wyśmiewanie itd zastanawiam się kto tu siedzi, jaki to musi być zakompleksiony gość , bo normalny inteligentny nie wzgardzi ludźmi którzy mają pracę fizyczną w fabryce czy na magazynie każda praca jest ważna, potrzebna szewc od butów i piekarz od chleba, to takie trudne do zrozumienia?

Gość gość
Nie robią tylko na magazynach, jakbyś wyjął głowę ze swojego tyłka to byś sam zobaczył. Mam szacunek do każdego pracownika fizycznego, oni przynajmniej ciezko pracuja na to co mają.

Gość gość
to właśnie taka typowa polska mentalność - ktoś kto uczciwie pracuje własnymi rękami na swoje utrzymanie to nie warty szacunku frajer - ksiądz, k/u/r/w/a i złodziej - to profesje najbardziej szanowane w Polsce!