Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lalunia90

prosze o porady

Polecane posty

Gość lalunia90

witam. ehh...zaczne od tego ze jestesmy ze soba od 10 miesiecy. zawsze wydawalo mi sie ze to taki czas motylkow w brzuchu a przynajmniej sielanki ze jedno bez drugiego nie moze wytrzymac. U nas jest dziwnie.Od samego poczatku bylo niczym w zwiazku z rozsadku. rozmowy o uczuciach to tabu, kocham Cie to slowa zakazane. do dzis nie uslyszalam "kocham Cie" albo chociaz uwielbiam Cie. nawet lubie Cie nie slysze. moje wyznania teaktowane sa milczeniem. Ostatnio ciagle klotnie z mojej strony o brak czulosci. Bo bardzo mi tego brakuje. Denerwuje mnie ze np. kiedy ja nie napisze do niego to on potrafi milczec caly dzien i odezwac sie dopiero pod wieczor albo i nie. Nie potrafi czule sie do mnie zwracac...nooo mooze... czasem powie kochanie albo skarbie. jak sie widzimy to potrafi siedziec obok mnie i nic. nie przytuli. nie pocaluje.chyba ze liczy na seks.to jest megamily czuly i ideal chlopaka nie licze cmokow.jednoczesnie twierdzi ze bardzo mu zalezy, ze traktuje mnie powaznie, poznalam cala jego rodzine; znajomych. ale ja ogolnie widze brak miedzy nami wiezi emicjonalnej, takiej bliskosci.On twierdzi ze taki jest, ze nic nie poradzi ale na zdjeciach z byla widzialam ze to nieprawda, ze potrafi miec maslane oczy, ze potrafi traktowac czule i okazywac uczucia, np my takich zdjec jak on z ta byla nie mamy. kiedy mu to powiedzialam to obruszyl sie bardzo ze przeszlosc to przeszlosc a teraz jest teraz i teraz on jest inny. Ja juz nie wiem co mam robic. doszlo do tego ze wkurza mnie widok zakochanych par po ktorych widac ze bardzo sie kochaja, jak widze filmy romantyczne to mi przykro.ciagle mu mowie ze za malo czulosci, bliskosci i uczuc w tym zwiazku, on slyszy ale nie slucha.jest mi strasznie smutno z tego powodu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować