Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamanatana

Hipoplazja nerwu wzrokowego u niemowlaka proszę o rade

Polecane posty

Gość gość
A co z chemikaliami? Wdychanie ich badz wypicie przez przypadek, tez moze powodowac jakies wady. Moja kuzynka kidys chciala popelnic samobojstwo, wypila muchozol, zwymiotowala go, bo zoladek nie wytrzymal, zyje, ale jest niewidoma...

Gość gość
Nie. Nic niewdychalam. Nawet sprzątająca łazienkę nieuzywalam nic silnego.

Gość gość
Ktoś coś wie jeszcze o PHPV?

Gość Mamanatana
Czy ktoś wie coś wiecej na temat tej choroby?? Co nas czeka? Jakie sa szanse czy wogole sa na odbudowanie nerwu??? Cała ciaza była ksiazkowa. W uk nie dają leków na podtrzymanie a ciaza była prowadzona właśnie tu. Do 12 tygodnia pozwala sie tak jakby poronic. Nie podtrzymuje sie raczej.nie przypominam sobie nic takiego co miałoby wpływ negatywny na plod a przecież to mogłoby być cokolwiek. Czy znalezienie powodu przez który wada wystąpiła spowoduje wyleczenie? Teraz to sie mozna doszukiwać.

Gość gość
Bardzo dobrym okulista w anglii jest Kim Hakin, wyszukaj sobie

Gość gość
o Szafliku z Polski słyszałam co do Prokocimia w Krakowei - ktoś pisze o rozszczepie...- zadowolony ja byłam z synem na chirurgii-onkologii - jestem bardzo niezadowolona, zbagatelizowali sprawę. Dzieki Bogu trafiłam do GCZD w Katowicach....więc pewnie zależy od oddziału... Trzymaj się, dacie radę, choć na pewno będzie Wam cięzko! Nie jedni rodzice borykają się z chorobą dziecka.