Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohaiogozajmas

chce ale sie boje

Polecane posty

Gość ohaiogozajmas

popelnic samobojstwo, nic sie juz nie zmieni, nie mam juz nawet sily na zmiany..........chcialabym, ale sie cholernie boje bolu ;(

Gość gość
dlaczego chcesz to zrobic?

Gość gość
Strzel se w głowę, nie poczujesz jakiegokolwiek bólu.

Gość gość
a ja chciała bym skoczyć z balkonu ale się boje że się zabiję albo poturbuję :( nie stać mnie na bandzi 😭

Gość ohaiogozajmas
bo nie wierze, ze cos zmieni sie w moim zyciu. wszyscy cos dookola osiagaja, maja szczesliwe zycie, rodziny, milosc. A ja sie tylko mecze, milosci brak, szczescia zawodowego brak. Do d**y i tak od wielu lat......nic sie juz nie zmieni

Gość ohaiogozajmas
tylko ciekawe kto mi da bron palna.......przepraszam za brak polskich znakow nie mam polskiej klawiatury

Gość gość
powiem tak...ja też chciałem to zrobić...i teoretycznie miałem powody: rozwód, choroba, utrata pracy...myślisz że to mało ? ale powiem Ci, dużo mi dała wiara, przykazanie nie zabijaj...zawalczyłem o siebie...pomyśl o ludziach chorych, przygniecionych sytuacją rodzinną, długami, uzależnieniami...ale przede wszystkim pomyśl o sobie, zawalcz o swoje marzenia, ciesz się z tego że się budzisz rano, że masz dwie ręce, że możesz posłuchać muzyki albo minąć kogoś na ulicy...ja wróciłem do żywych i Tobie tego życzę, bo po każdej nawet najdłuższej burzy wychodzi słońce ;)

Gość piter818181
widać ze dawno nikt ci porzadnie ci/pki nie zerżnął ;)