Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tania taksówka

Polecane posty

Gość gość

Szukam taniej taksówki w krakowie. Zna ktoś jakąs dobrą firmę?

Gość gość
Ja znam świetną firmę w Katowicach - http://www.tele-taxikatowice.pl/ . Mają świetne ceny (zwłaszcza jak na to miasto) i bardzo profesjonalne podejście do klientów. :) Moim zdaniem warto skorzystać.

Gość gość
Ja z kolei kłaniam się z Wrocławia. Kraków też ni ejest mi obcy bo tam studiuję. Więc taka rozdwojona jestem. Z krk skorzystam chętnie z poleconych korpo a z Wrocka polecam tę firmę taksówkarską: http://www.ztp.pl/pl/, fajnie, bomożna tanie taxi przez internet zamówić

Gość gość
Ja w Krakowie czesto z Radio Taxi Dwójki korzystam - http://www.taxi.krakow.pl/ , są zawsze mili kierowcy, z ktorymi mozna pogadać i przyjemniej podróż przebiega. Do tego ceny maja w porzadku , na ich stronie jest cennik to mozna sobie sprawdzic.

Gość gość
Najtanszy jest Icar i Mega Taxi

Gość gość
a mają te firmy wieksze samochody osobowe?

Gość gość
chodzi mi o to czy takie firmy taksówkarskie przwiozą ok 30 osób i policzą taniej? do wiekszych samochdoow wiejdzie 6 osob a nie 4. wiec pytam.

Gość gość
co jakas imprezka sie szykuje suto zakrapiana?

Gość gość
już nie wiem co wybrac...

Gość nareeew
We Wrocławiu to jeżdżę tylko taksówkami z Royal Taxi - www.royaltaxi.pl . Nie dość, że mają tanio, to jeszcze rzeczywiście bardzo szybko podjeżdżają na miejsce, a później wiozą człowieka najlepszą drogą, a nie krajoznawczo :P Niestety takich taksówek, które bazują na naiwności ludzi we Wrocu nie brakuje.

Gość sebo999
Duży wybór jest teraz taksówek we Wro, jeszcze kilka lat temu to pamiętam jak zaczynałem studia, że można było łatwiej zliczyć kilka głównych firm. Co do najtańszych to nie znam wyliczeń i zestawień, ale mi zawsze niedrogo wychodzi Royal Taxi - www.royaltaxi.pl . Cena 2,5 zł przy zamówieniu tel nie jest zła.

Gość gość
spróbuj skorzystac z oferty www.radiotaxi919.com/web/index.php/pl/ musze powiedziec, ze ja zawsze korzystam z ich oferty i nigdy nie narzekalam

Gość gość
ja również kłaniam sie z wroclawia, studiuje w krakowie i jestem troche rozdwojona, zawsze na lotnisko wroclawskie podwozi mnie www.ztp.pl a z krakowa juz inna korporacja. wazne to znalezc te najlepsza;)

Gość emiliaa7
Dla mnie dużym udogodnieniem jest możliwość zamówienia taksówki poprzez bezpłatną aplikację http://itaxi.pl . Po złożeniu zamówienia można śledzić na mapie przemieszczającą się taksówkę, dzięki temu nie trzeba czekać i zgadywać czy to akurat ta, którą się zamówiło. Poza tym istnieje możliwość bezpośredniego kontaktu z taksówkarzem.

Gość gość

Warto sobie zapisywać kontakty do dobrych firm taksówkarskich, które nie kantują. Jeżeli będziecie kiedyś w Szczecinie to polecam wam zadzwonić po www.radiotaxi.szczecin.pl Mają dobre ceny i uczciwych kierowców.

Gość kikimoo

Zgadzam się, ja z kolei dobrze oceniam tę korporację taxi: www.radiotaxi919.pl  Są z Krakowa. Uczciwi, solidni, punktualni no i cena na przeciętną kieszeń, praktycznie z innych taksówek już nie korzystam.

tylko freeNow, jeżdżę z nimi jeszcze od czasów myTaxi i służbowo i prywatnie zamawiam. Mieszkając w Warszawie to najlepsza opcja żeby szybko i sprawnie poruszać się po calym mieście, nie trzeba się martwić o parkingi.