Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówka i pies

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. W naszym życiu powoli przychodzi czas na zmianę ciężkiego wózka na lekką spacerówkę. Ponieważ mieszkam na 2 piętrze i do tego posiadam psa do tej pory spacery wyglądały tak, że znosiłam i wnosiłam stelaż wózka zawieszony na ramieniu a dziecko w foteliku w drugiej ręce, pies schodził i wchodził luzem. Dziecko ma 7 miesięcy, niebawem będzie samodzielnie siedzieć więc do tego czasu chciałabym kupić nowy wózek który nie będzie mi rujnował kręgosłupa ale też nie zrujnuje portfela. Prawie wszystkie wymagania spełnia Quinny Zapp ale posiada 2 rączki zamiast 1 całej co go skreśla ponieważ muszę często prowadzić wózek 1 ręką, podobna Lira 3 posiada rączkę ale jej siedzisko nie jest przekładane (a przynajmniej nic nigdzie o tym nie pisze). Może znacie wózki które mogłybyście mi polecić? Takie z przekładanym siedziskiem lub rączką, całą rączką do prowadzenia i o niskiej wadze?Wózek będzie używany jedynie do spacerów po parku.

Gość gość
Polecam mamas and papas sola. Przekalda się siedzisko ł. Są dość fajne. Ja osobiście mam mamas and papas armadillo. Oba wózki postadaja jedna rączkę bosko się prowadzą se mega lekkie . Armadillo ma gigantyczną bude z filtrem uv. -tylko w nim nie ma możliwości jazdy dziecka twarzą do cb. Ja woze w nim swojego malucha od 1mies. Życia.

moze pasowala by ci noa z maxi cosi po zlozeniu mozna ciagnac jak walizke wie co to jest super rozwiazanie do znoszenia wozka, ale nie ma przekladanej raczki,

skoro masz zaufanie do quinny, to w modelu yezz masz przeciez 1 rączkę nie dwie, a do tego wazy tyle co nic, wiec kręgoslup oszczedzony