Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niespodzianka od meza

Polecane posty

Gość gość

Witam mój mąż zrobił mi niezłą niespodziankę. Zrobiłam wczoraj test ciążowy wyszły dwie kreseczki. Dużo wcZEŚNIEJ rozmawialiśmy na temat drugiej ciąży mówiłam że naraZie nie, żeby nie robił nic bez mojej wiedzy i pozwolenia. Mam jedno dZiecko (miesiąc temu skończyło roczek) jest strasznie żywym dZieckiem, wszędzie go pełno, jest ciągle w ruchu, nie usiedzi na miejscu. Noce z nim to dalej koszmar Chcialm synka podchowac do ok 3lat i dopiero pomyśleć nad drugi, dzieckiem, Maz doskonale o tym wiedział, chciałam trochę odpocząć odsapnac, a tu mas ehh....

Gość gość
Przepraszam ale nie rozumiem jaką mąż ci zrobił niespodziankę? Wziął cię na śpiocha i cichaczem zapłodnił? Czy może okłamał i nie użył zabezpieczenia. Do tanga trzeba dwojga i każda ze stron ma możliwość zabezpieczenia się we własnym zakresie.

Gość gość
Dokładnie, jaką niespodziankę zrobił,? zapłodnił cię pozaustrojowo bez twojego udziału? Czy uprawialiście "przerywańca" i poszło za daleko, jei tak to sama sobie też tą niespodziankę zrobiłaś.Nie chciałas teraz dziecka, trzeba było się zabezpieczyć jak cywilizowany człowiek w 21 wieku, a nie póżniej takie bzdury na kafe pisać.Ciemnogród, a nie niespodzianka.

Gość gość
Nie użył zabezpieczenia a ja nie mogę brać tabletek z powodu swojej choroby Tak właśnie nazwałam to niespodzianka bo kurde zrobił to celowo bez mojej wiedzy

Gość gość
widać jak cię szanuje :( ciekawe czy byłby taki zadowolony gdybyś to ty powiedziała, że bierzesz tabsy i "wrobiła" go w dziecko :( to powinna być wspólna decyzja patrnerów a nie wymuszenie :O

Gość gość
to co bez twojej wiedzy gumy nie zalozyl czy jak??

Gość gość
Prawdopodbnie tak zrobił.... przecież nie będę sprawdzać go Ufalam mu. Doskonale wiedział że nie planuje. Drugiego dziecka

Gość gość
A o jakim zabezpieczeniu mowa? Prezerwatywie?

Gość gość
Jakim cudem nie widzialas ze nie ma gumy? sam sobie zakłada? zresztą to czuc kiedy jest guma a kiedy nie .

Gość gość
Sorry normalnie, czemu się czepiacie kobiety..... nie roZumiem was Wierzyła mu, ufala bo przecież mąż jej wiedział że ona nie chce narazie dziecka Słuchajcie to nie kurde dziecinada tylko małżeństwo więc się chyba ufa drugiej swojej polowce

Gość gość
Jaki ciemnogród. Co ma zaufanie od niezauważenia braku prezerwatywy?

Gość gość
Ciekawe jak wy byście zareagowały gdyby wam partner tak zrobił? ? Nie rozumiem was, ..... Co zaroznica Jak to zrobił, kiedy, to ich sprawa czy się zabezpieczają czy nie. To małżeństwo a związek polega na zaufaniu. Wypiowiadaja się tu panie chyba stanu wolnego

Gość gość
Autorko ale skąd pomysł, że zrobił to umyślnie. Skoro nie wiesz tego na pewno to czemu zakładasz, że się nie zabezpieczył. Wpadki się zdarzają. Sama autorka nie ma zaufania do męża skoro bez rozmowy z nim założyła, że ją oszukał.

Gość gość
Nie zrobiłby , bo nie wyobrażam sobie takiej akcji i pisze to meżatka z 15 letnim stażem.Jak nie biorąć tabsów, nie planująć dzieka można być taką głupią babą. Prezerwatywa jest widoczna, nie mówcie,że nie widzicie czy maż zakąłda czy też nie, albo nie jesteście w stanie tego zauważyć, przecież takie tłumaczenie jest totalnie pozbawione logiki.To raczej nie o prezerwatywę chodzi, ale jak ktoś już wcześniej napisał o stosunek przerywany.Skoro bez tabsów para bawi się w ruletkę, to niech póżniej kobieta nie robi z siebie ofiary, jest tak samo odpowiedzialna jak facet, jełśi dopuszcza takie akcje.

Gość gość
ale mój facet tak nie zrobi,a to dlatego ze mu na to nie pozwole,chyba widze i czuje czy ma gume czy nie,dlatego nie rozumiem autorki