Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

idiotka ze mnie

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wieczorem, nie wiem co mnie naszlo :/ wyslalam na fb wiadomosc do siostry faceta, ktory mi sie podoba ... w tej wiadomosci poprosilam ja o polubienie mojej strony internetowej... i nic wiecej - mam dzialalnosc gospodarcza Ale teraz mi glupio, ze to zrobilam W sumie wiadomosc jest ok, powitanie i poproszenie o polubienie Ale jak on sie dowie ? jakby co bede mowic, ze wyslalam takie prosby o polubienie hurtowo na fb w celu reklamy Ciekawe czy uwierzy :(

Gość gość
Strasznie glupi dzis ludzie sa Szok:-(

o kurfa, ale masz problem :D na pewno siostra rozwiesi w okolicy plakaty o tym, że poprosiłaś ją o pogubienie strony, bo bo to przecież rzecz wagi państwowej :D

Gość gość
Tragedia ..Jedyne co mozesz w tej sutuacji zrobic to publiczne harakiri najlepiej w centrum handlowym ;)

Gość gość
I to jest dowód że facebook jest dla debili, którzy nie mają w życiu poważniejszych problemów :P

Gość piąta klepka
jedyne wyjście żeby ratować honor to udać się na minimum roczną banicję

Gość gość
dobra dzieki :D wiem ,ze p*****la :D ale sie przejelam, bo zrobilam to pod wplywem alkoholu :D dzieki za sprowadzenie mnie na ziemie :D

Gość gość
jak sie to dzieje, ze luska jest zawsze tam, gdzie pojawia sie szczery a ponoc jej nigdy tu nie ma

Gość gość
a po co zebrzesz u ludzi o lajki? to jest dopiero idiotyzm i streczycielstwo, dobra firma nie potrzebuje reklamy i narzucania sie ludziom

"jedyne wyjście żeby ratować honor to udać się na minimum roczną banicję " X moim zdaniem powinna też skasować konto FB, instagram, fotkę.pl, konto na desperackoszukamfaceta.pl czy gdzie tam jeszcze się teraz zakłada :D

no oczywiście, jak banicja, to znikam z przestrzeni, w której jakikolwiek poznany przeze mnie w życiu człowiek ma szansę mnie namierzyć :)

Gość gość
"to jest dopiero idiotyzm i streczycielstwo" lepiej sprawdz w słowniku co znaczy "stręczycielstwo", co do proszenia o lajki to zawsze mam ochote zrobic na przekor proszacemu :)

Gość zawsze szczery
jak to sie dzieje, ze od razu pojawia sie przypadkiem pomarancza, ktora rozpoznaje luske mimo, sama bywa na forum tylko z doskoku:-)

Gość piąta klepka
ZS, mam Ci udzielić krótkiej lekcji logiki? proszę bardzo: bo pomarańcza ;)

Gość gość
ale i tak mi łyso, ze taka debilka ze mnie :D n odoslownie idiotka :D wstyd mi za siebie, ze sie tak po gowniarsku zachowalam :D

Gość zawsze szczery
ja jestem z doskoku x i juz zalozylas blog czy dopiero planujesz?

ZS, to z wiekiem coraz mniej się chce, wiec wiesz... Patrz na Lindę, 20 lar temu jeszcze informował, że mu się nie chce, teraz nawet tego mu się odechciało ;)

Gość piąta klepka
gdyby nie to, że mi takich trochę szkoda, byłby dobry moment na evergreena, czyli whatever ;)