Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość swojego męża

Polecane posty

Gość gość

od 4 lat jestesmy malżeństwem na początku było pieknie ładnie zawsze pamentał o mnie bardzo mnie kochał sypialiśmy ze sobą codziennie chodzi mi o (sex) na chwilę obecną ma mnie kompletnie w d***e!!!! nie mamy dzieci ja mam córkę z 1 zwiążku która mieszka z moimi rodzicami a nie z nami ja mieszkam z nim u jego rodziców ciagle się mnie czepia i wyzywa mam już tego po uszy wiecznie robienie kolacyjek wożenie śniadania do pracy i ciągle pretensje kiedyś to się chociaż opanował a teraz przy ludziach mnie wyzywa mam tego dość !!!!!!naprawdę

Gość gość
może zupa była za słona

Gość gość
za kare przez miesiąc nie liż mu siusiaka bez gumki

Gość gość
To czemu od niego nie odejdziesz? Dzieci nie macie to co Cię trzyma ? On Cię ewidentnie nie szanuje...mój mąż nigdy mnie nie wyzywał, śniadania nie raz od robi, bo ja dłużej śpię od niego i mnie na nie budzi..jesteśmy ze sobą 4 lata w tym rok po ślubie cywilnym i 2 miesiące od ślubu kościelnego, ale teraz jest o wiele lepiej niż na początku, z każdym rokiem uczyliśmy się siebie na wzajem i w tej chwili jesteśmy dobraną parą.. czemu sobie pozwalasz na takie traktowanie? a Ty jak go traktujesz?

Gość gość
jak będzie chciał Cie chędożyć to sciśnij nogi i go nie wpuszczaj