Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamusia2015

Mamusie 2015 :)

Polecane posty

Witam drogie Panie :) juz w 2015 bede mama :) jestem w 8 tygodniu ciazy i niestety ale te wszystkie bajki ze jak sie jest w ciazy jest super mnie rozwalaja :D oczywiscie dzidzie kocham juz, i jestem baaardzo szczesliwa ze moga ja nosic w moim brzuszku :) niestety Mnie tak strasznie wszystko boli ze to jest jakas masakra... I jeszcze do tego wczoraj zlapalam jakiegos wirusa i czuje sie strasznie :( macie jakies porady jakimi domowymi sposobami pozbyc sie zatkanych zatok?

Gość gość
nie kazdy uwaza ze jest super :/ zalezy czy Ci cos dolega czy nie, zalezy od problemow i od wielu czynnikow

Gość gość
Mamusia 2015 bądź cierpliwa. Jeszcze 4 tygodnie i objawy przejdą. A przeziębienie polecam skonsultować z lekarzem. Mimo wszystko w ciąży każde przeziębienie może być groźne, szczególnie na początku. Ja leczyłam się domowymi sposobami. Czosnkiem, miodem i malinami. A na zatoki inhalacja.

Gość mamczitka
Ja sobie super poradziłam prenalenem syrop dla kobiet w ciąży i domowe sposoby. Rosół, sok z malin, herbata z miodem :-)

Gość LaDy MaMa
Ja mam termin na 29 kwietnia. W następnym tygodniu zacznę II trymestr. Polecam jak ktoś wcześniej rosół i herbatę z miodem. Na szczęście nie byłam póki co przeziębiona. Wymioty mi już przechodzą i mam nadzieję że niedługo przejdą.

Gość gość
Dziewczyny czy brałyście kwas foliowy czy miałyście po nim metaliczny posmak w ustach? i jeszcze w którym dniu cyklu robiłyście test ja chcę w 26 i nie wiem czy nie za wcześnie.

Gość gość
ja na kwiecen 2015 sam poczatek juz 2 trymestr

Gość gość
kwas foliowy jest obowiązkowy i powinno się go brać jeszcze przed ciążą

Gość gość
Właśnie brałam i miałam metaliczny posmak. Odstawiłam już trzeci dzień i minęło, dlatego pytam czy u Was było lub jest podobne odczucie w ustach kilka godzin po zażyciu leku. a staramy się drugi cykl.

zadzwonilam do mojego lekarza, powiedzial ze jezeli mam stan podgoraczkowy moge wziac jedna tabletke paracetamolu, a na zatoki kupic ziolka i robic sobie inchalacje. Mam nadzieje ze mi przejdzie bo czuje sie strasznie... Ostatnio narzekalam ze mnie boli brzuch, plecy i piersi ale teraz jest jakas masakra kiedy nie moge oddychac, glowa chce mi wybuchnac i jeszcze ten kaszel... Nie zycze nikomu przechodzic grypy kiedy jest sie w ciazy..