Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnąć po ciąży najlepiej jak najszybciej ;P

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomocy ! jestem 3 miesiące po porodzie a waga stoi w miejscu muszę zrzucić 10 kg a tu nic nie pomaga , trzymam dietę zero słodyczy nic tłustego , ćwiczyć za bardzo nie moge po cc ale duzo spaceruje jak pogoda pozwala to jeste codziennie chodzę od 5 do nawet 10 km , a moje ciało nadal jest sflaczałe, zawsze byłam szczupła dziewczyna nigdy nie potrzebowałam diet ani specjalnych ćwiczeń mogłam jesc ile chciałam a teraz sie to na mnie odbiło . za miesiąc przyjeżdża do nas rodzina męża chciała bym wyglądać juz lepiej ale widzę ze nic z tego ;( Proszę dajcie jakieś rady , jaka diete wy miałyście ???

Gość gość
Ty chcesz samą dietą ciało wymodelować ? Buahahahaha

Gość gość
wymodelować ?? na razie chce schudnąć a ćwiczenia z czasem po 6 miesiącu to chyba nie tak duzo mi zostało , nie rozumiem co w tym śmiesznego ???

Gość gość
Ja jestem 3 miesiace po cc i normalnie cwicze,uwazam tylko z niektorymi cwiczeniami i tyle. Zostalo mi jeszcze 4kg

Gość gość
Śmieszne jest to, że myślisz, że spacerki pomogą. Jeszcze śmieszniejsze, że chcesz na tym schudnąć. Gdyby było jak piszesz to po co otwierałyby się kolejne siłownie, kluby fitness, baseny, a Chodakowska miała kupę wyznawczyń w sekcie? Zacznij od obiektywnej oceny swoich planów, zamiast się ośmieszać w necie.

Gość gość
mi lekarz zalecił poczekać ale moze spróbuje zaczne cwiczyc z Chodakowska moze cos wreszcie ruszy

Gość gość
bez cwiczen ciało bedzie jeszcze bardziej "flaczało". tylko intensywny ruch ujedrnia ciało, i duze ilosci wypijanej wody. powodzenia:)

Gość gość
Z chodakowską nie próbuj bo baby mdleją i rzygają po ćwiczeniach z nią,ale jakies lżejsze ćwiczenia spokojnie mozesz wykonywać.3 miesiące to sporo czasu.Dlaczego tyle przytyłaś?

Gość gość
Jak karmisz piersią to szybko schudniesz

Gość gość
Karmienie naturalne oraz aktywność fizyczna,

Gość gość
Hej ja schudlam 20 kilo- zero słodyczy, masła, soków, napojów i alkoholu. Obiad normalny to co wszyscy tyle że mniej zienniakow i suche. Sniadanie i kolacja zamiennie np 2 bułki bez masła z szynka i.jajkiem/pomidorem, owoce z jogurtem 0% tluszczu i cukru i troszkę orzechów, owsianka z owocem, coś w ten desen. Przeważnie 3 posiłki mi wystarczaja- jak nie to po obiedxie o 12 jem coś ok 15-16-warzywa lub owoce. Do picia tylko woda niegazowana, kawa i herbata bez cukru. Najważniejsza zasada-nie jen jak nie jestem glodna, a jak zdarzy mi się jakiś grzech to trzymam się dalej, nie rzucam diety w p**du. Codziennie skalpel a jak wyjątkowo mi się nie chvialo.albo nie mialam czasu to 300-400.brzuszkow. Mamy 24 pazdz a zaczelam 1 lipca, do końca wakacji mialam 15 kilo potem trochę odpuscilam z cwiczeniami i.pozwalam sobie czasem na coś, ale np.jak słodkie to w tym dniu już nic kalorycznegi i na odwrót. Zaczelam pół roku po sn ale mogłabym wcześniej tylko się nie moglam zebrać, ogólnie mam 2 dzieci

Gość gość
dziękuje wam za odpowiedzi , biorę sie za siebie ! chce znowu zmieścić się w moje spodnie ! bo juz mi sie płakać chce jak na siebie patrze ;( do tego okropne rozstępy ;( ehh życie no ale nie bede sie wam tu użalać nad sobą tylko do pracy !! :) Trzymajcie za mnie kciuki proszę :D

Gość gośka_84
do ćwiczeń i diety przydadzą się też pewnie jakieś zabiegi;) antycellulitowe, na rozstępy itd. ja ci polecam panią Magdę z Health & Beauty Service, dojeżdża do pacjenta i ma ogromny wybór takich zabiegów i też masaży;)

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Dlaczego chcesz czekać 6 mcy z ćwiczeniami ????? Oszalałas? Ja jestem po drugim cc 8 tygodni. Ćwiczę prywatnie z trenerem i to najlepiej wydane pieniadze :-)

Gość gość
Rewelacyjny produkt na odchudzanie Piperinox, dzięki któremu schudłam po ciąży prawie 20 kilogramów w krótkim czasie, polecam http://nplink.net/JJvdj0WA

Gość gość2323A
Hej dziewczyny, jeśli zależy wam żeby szybko schudnąć to podam wam fajną stronkę - https://www.chcemyschudnac.pl/. Ja po porodzie testowałam ich produkty i wróciłam do figury w ok. 2 miesiące. Co ważne, tabletki są bezpieczne przy karmieniu piersią.