Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest

Polecane posty

Gość gość

Bardzo prosze was o pomoc. Kiedyś brałam antykoncepcje troche pobolewały mnie piesi ale nic po za tym potem odstawiłam ... miesiac temu biore ale inne. przez pół pierwszego opakowanie nic mi nie było - przyznam sie ze brałam codziennie ale czasami o różnych godzinnach.(miałam o 17 a brałam np o 22) Nagle potworny ból piesi, jestem strasznie nerwowa nigdy taka nie byłam, wszytko mnie denerwuje szybko sie poddaje... do tego dzisiaj okropny ból pleców... jestem senna ... boli mnie głowa. Po odstawieniu tabletek na czas 7 dni dostałam krwawienie po 6 dni i to takie słabiutkie ... w ulotce pisze ze wystąpi słabsze i po 2/3 dniach.. zawsze miałam obfite a teraz lekkie plamienie.! biore 2 opakowianie ale z dnia na dzien czuje sie coraz gorzej albo wcale nie jem albo jem non stop co chwile coś innego. ulubiona zupe juz mi nie smakuje.. Co mam robic ... test ?

Gość gość
Nom test, albo do lekarza. Rozumiem, że bierzesz pigułki dwuskładnikowe? Przy nich 5h opóźnienia nie powinno wywołać owulacji. Może to być też reakcja organizmu na zmianę tabletek.

Gość gość
tabletki 3 składnikowe. Jakie jest prawdopodobieństo ciąży

Gość gość
miedy zmainami taletek był rok czasu... pierwsze prałam jakiej 5 miesiecy lekarz powiedizła zeby odstawic i odsawiłam na rok ale ze okres miałam raz na 3 miesiace dostałam nowe tabletki proszę odpowiedzcie jak jest prawdopodobiensto ciaży

Gość gość
Nie wiem, zrób test, nie miałam nigdy do czynienia z tabletkami trzyskładnikowymi więc nie wiem, czy różne godziny przyjmowania są w ich wypadku bezpieczne. Tylko test Ci odpowie. Może napisz nazwę tych swoich tabletek.

Gość gość
suplementy typu harmonella mają wpływ na skutki uboczne antykoncepcji, więc może twoje bóle ustąpią, ja biorę tabletki o stałych porach i regularnie, nie zapominam, ma ustawiony alarm w komórce i biorę regularnie, też bym się denerwowała na twoim miejscu

Gość Migea
Ja bym na Twoim miejscu zmieniła te tabletki na inne, bo ewidentnie Ci nie służą. Zbyt wiele skutków ubocznych. Oczywiście suplementy typu Harmonella sa wskazane, bo nie tylko zmniejszają odczuwalnośc skutków ubocznych ale tez chronią przed poważnymi chorobami jak np zakrzepica. Jeśli jednak sutki uboczne utrudniają Ci normalne funkcjinowanie nie męczyłabym się tylko poszła do gina po inne tabletki.