Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wewe

Moja żonka sobie smsowała , co teraz ?

Polecane posty

Prosto z mostu napisze co i jak. Moja żonka poznała gościa na komunikatorze głosowym (mumble), grając w grę online . Początkowo lubili grać razem, po dwóch tygodniach poprosił ją o zdjęcie, pokazała je. Następnie wymienili się numerami komórek i tak się zaczęło. W ciągu 3 tygodni wymienili ponad 600 sms-ów. Zorientowałem się że coś jest nie tak, sprawdziłem biling. Chciała mnie okłamać że pisała z przyjaciółką, nie dałem się , przyznała się do wszystkiego. Ponoć początkowo smsy dotyczyły co tam słychać itp. , następnie zaczął pisać że się zadłużył w niej , pisał o uczuciach. W końcu próbował wielokrotnie namówić na spotkanie. Gdzieś po drodze pisał że chciałby się z nią przespać, napisała mu że ona też. Nawet chciał od niej zdjęcie nago, lecz wysłała mu w staniku i mini. Zapewnia mnie że nigdy nie chciała się spotkać z nim, dlaczego tak zrobiła nie wie, oraz zrobi wszystko żebym jej wybaczył bo tylko na mnie jej zależy. Przestałem jej ufać, nie wierze w żadne słowa. Nigdy o żadną zdradę nie dała mi cienia wątpliwości bym ją podejrzewał, a tu taka piękna historia. Umiem radzić sobie z przeciwnościami w życiu - ale rozsypałem się. Szczerze napisałem same fakty, a co oczekuje zakładając ten temat. Szczerych opinii co o tym sądzicie, oraz jak wy byście postąpili na moim miejscu w tej sytuacji ?

Gość gość
nie "zadłużył" tylko zadurzył. Zadbaj o odrobine "pieprzu" w Waszym związku. Wygląda mi na to, że żona się po prostu nudzi i rozgląda się za czymś, co rozbije szarzyznę i rutynę

Gość gość
mi wydaje sie, ze zrobila to po to, aby ktos ja chwalil, adorowal itp., czujac sie bezpiecznie z tym, ze goscia nigdy nie spotka nie traktowala tego powaznie..

Gość gość
Moj maz tez nie traktowal takich zachowan powaznie, a dzis juz jestesmy po rozwodzie, wytrzymalam z tym 12 lat, ja wierna, oddana jak pies, a on stale szukal..jak go przylapalam to pozakladal hasla i bawil sie dalej

Gość sefana
Jeśli kobieta tak mówi to jej uwierz. Skoro nigdy wcześniej nie dała Ci żadnego powodu do tego byś jej nie ufał i zawsze była oddana Tobie to widocznie zaczęła się czuć mało doceniana przez Ciebie...kobiety strasznie tego potrzebują. Jak przeczytałam Twoją wypowiedź to jakbym widziała moją sytuację rok temu... Też pisałam z facetem bo on mnie komplementował zauważał, a mój mąż traktował tylko jak opiekunkę do dziecka sprzątaczkę i kucharkę, a ja za niego bym się pokroić dała i co? Zaczęlo się zwykłe gadanie i przeszło do flirty z innym. Ale taak samo jak Ty napisałeś o żonie swojej miałam ja- że to była tylko rozmowa bawet rozrywka wręcz odreagowanie i poczucie że można czuć się jeszcze przez kogoś hmmm...porządaną? Też w życiu bym się z ym facetem w realu nie spotkała, dlatego szczerze wierzę w słowa Twojej żony. My z mężem bardzo dużo o tym rozmawialiśmy, jak już zechciał wrócić do domu po kilku dniach przemyśleń. Czasem w związku zaczyna źle się dziać i musi być jakiś "wstrząs". I na pewno nie jest to powód do rozwodu, przecież trzeba być na dobre i złe i pokonywać przeszkody, jeśli się kocha i druga ossoba nie zrobiła większej (gorszej) głupoty. To zwykły błąd. U Nas bardzo wiele się później polepszyło po tym wydarzeniu. Choć zaufanie było trudno odzyskać na początku...

Gość gość
Daj jej szansę. Może w Wasze małżeństwo wkradła się rutyna? Może poczuła na nowo że się podoba, że jest piękna i pożądana. Oczywiście nie jest to usprawiedliwienie, bo tak czy inaczej zachowała się wstrętnie. Wybacz jej, postarajcie się odbudować zaufanie. Myślę że jeśli jest szczera - więcej się tak nie zachowa. Jeśli się mylę - odejdź.

Gość gość
Jeśli nie masz dzieci to polecam rozwód. Pewnie to większość skrytykuje, ale Twoja żona jest skłonna do zdrady. Zdarzyło się raz, moze i zdarzyć się wiecej.