Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKIE kawały o obcokrajowcach ! Jestesmy w Polsce !

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego niemiecki noworodek po porodzie nie dostaje klapsa? Bo lekarze nie wiedzą, gdzie twarz a gdzie du.pa

Gość gość
Przychodzi Niemiec do polskiego sklepu myśliwskiego i pyta: - Czy ma pan noże? Sprzedawca przygląda mu się uważnie i pyta: - Czy jest pan Niemcem? - Tak - Nie, nie mamy noży. Niemiec wychodzi, ale zauważa noże na wystawie za sprzedawcą i wraca. - Przepraszam, a czy może ma pan pistolety? - To znowu Pan! Nie, nie mamy pistoletów. Niemiec jest zdziwiony, gdyż na wystawie za sprzedawcą leżą pistolety. - A czy może ma pan granaty? - Nie! - odpowiada rozbawiony sprzedawca, mimo że leżą one obok pistoletów. - Przepraszam, muszę się jeszcze pana o coś zapytać.Czy ma pan coś przeciwko Niemcom? - Tak - odpowiada spokojnie: noże, pistolety, granaty.

Gość gość
iemiec mówi: - W moim kraju jest tyle hełmów, że zakryły by całą Europę i jeszcze by było. Czech mówi: - Nasza flaga jest taka duża, że pokryła by całą Europę i jeszcze by było. Polak mówi: - Mój orzeł jest taki duży, że nasrał by w Wasze hełmy a flagą by się podtarł.

Gość gość
idzie Polak, Niemiec i Rusek. Napotyka ich diabeł i mówi, że mają podać jakąś odległość. Pierwszy Rusek: - 12 mil morskich. Diabeł: - wiem ile to jest. Kolej na Niemca. Mówi: - 1 rok świetlny. Diabeł mówi: - Wiem ile to jest. Teraz Polak. Mówi: - Jak ch.uj daleko. Widzisz to drzewo? To w pi.zdu zanim!

Gość mttttr
w czasie powodzi stulecia w Polsce, Czechach i Niemczech w 1997 roku chodził taki kawał: q - dlaczego Niemcy nie radzą sobie z powodzią? - bo powodzi nie można rozstrzelać :classic_cool: :D

Gość gość
Pyta pani Jasia: - Jasiu, z czym kojarzy Ci się Unia Europejska? Jasiu bez chwili zastanowienia odpowiada: - Z owadem. - Z czym? - pyta pani - Z owadem. - odpowiada ponownie Jasiu. - Wytłumacz proszę, dlaczego z owadem. A Jasiu na to: - Bo mi tata mówił, że Unia Europejska koło ch...a mu lata. :P:P:P