Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabije tego kocura!!!!

Polecane posty

Gość gość

Wszystko w domu mi rozwala łóżko już podrapal a dopiero co kupiłam za tyle kasy no szok. Już nie mówię o meblach nawet bo nie wytrzymam. Sra k***a na ziemie zamiast do kuwety co on ma w tej głowie bo mózgu go brak! Ostatnio nauczył sie otwierać szuflady i kiedy raz go przylapalam tak mu lape zgniotlam że dwa dni miauczal!! Teraz to już go w lazience zamykam i siedzi tam 24h debil. I co ja mam z nim zrobic? Nie oddam bo 1tys za niego dalam i szkoda mi kasy

Gość gość
Ładny jest no ale głupi nie oddam go bo zapłaciłam nie będzie sie ktoś obcy cieszył za moja kase. Są jakieś kary dla kotów? Można je bić?

Gość gość
Debil to jesteś ty. Nikt normalny tak nie traktuje zwierzęcia. Nie masz pojęcia o kotach, i nie powinnaś ich posiadać. A tak nawiasem mówiąc to jestem prawie pewna, że kupiłaś zwierzę z pseudohodowli, a nie rasowe, czyli dofinansowałaś kocie cierpienia.

Gość gość
cipo kretyńska, oddaj to zwierzę i przestań się nad nim pastwić! jesteś jakąś poyebaną sadystką czy jak? leczyć się idź!

Gość gość
akurat dobrze zrobiła. kot skojarzy otwiera szafek z bólem i więcej nie będzie tego robił

Gość gość
następna debilka! dzieci też wychowujesz łamiąc im palce? :o

Gość gość
teraz dopiero przeczytałam o tym zamykaniu w łazience i widzę, że to chyba prowo...

Gość gość
"debilko" a czy autorka gdzieś napisała, ze połamała mu palce?

Gość gość
Dzyndzla debilko bym ci ta szufladą zmiażdżyła Odmóżdżone byle co jesteś

Gość gość
Nie oddam bo zaplacilam nie rozumiecie :/ to jak go karać żeby był grzeczny?

Gość gość
kolejna tepa strzala porownujaca dzieci do zwierzat

Gość gość
kolejna tępa k***a nie rozumiejąca, że żywa istota to żywa istota....

Gość gość
są różne rodzaje kar, poczytaj w necie. ja np. słyszałam o pryskaniu w kota wodą ze spryskiwacza jak chce się go oduczyć czegoś.

Gość gość
Nie mam dzieci. A kot to tylko zwierzę a chce tylko żeby normalnie sie zachowywał a nie demolke mi w domu robił!!!

Gość gość
Idź do hodowli, z której go wzięłaś i powiedz, że kota nie chcesz. Jak podasz powody i opiszesz swoje zachowani e to ci jeszcze dopłacą i zabiorą. Żadna szanująca się hodowla nie pozwoli na takie traktowanie pochodzących z niej zwierząt.

Gość gość
no tak, lepiej niech pozwoli kocurowi wejść na łeb i robić burdel w chacie :D niektóre zwierzęta są tak durne i uparte, że jedynie karcenie fizyczne może pomóc

Gość gość
A od małego masz tego kota czy już dużego? Bo duzego ciężko wychować. Ja mam kota nierasowego, ale ładny jest, taki duży, puchaty, futerko białe z czarno-rudymi pręgami, super jest. Mam go od małego i nauczył się korzystać z kuwety, wychodzi też na dwór (mieszkamy w domku) . Mebli nie drapie, jak był mały tylko miał takie odpały, ale to wiadomo. Teraz tylko sobie siedzi i mruczy, albo się pręży do miziania, albo wygrzewa na słońcu. Jest wykastrowany, może też dlatego spokojniejszy. Ma ponad rok.

Gość gość
Do kobiety od której go kupiłam mam droge z Gdańska pod katowice :/ a nie mam teraz czasu jechać k*****. Nie chce go bić nie czuje sie z tym fajnie ale wyposażenie mieszkania kosztowało mnie ostatnio paręnaście tys no i co mam zrobić..

Gość gość
Co jak co, ale mam nadzieję, że z tym zamykaniem go w łazience to jednak żart?

Gość gość
mówię ci - spróbuj pryskać na niego wodą zawsze wtedy jak robi coś czego nie powinien. buteleczkę ze spryskiwaczem można kupić ale może też masz w domu po jakichś kosmetykach. ludzie na pewnym forum pisali, że to działa.

Gość gość
Ok zaczne tak robić moze sie nauczy czegos!!

Gość gość
Jak będziesz go krzywdzić,to kiedyś ci gardło podgryzie w nocy.Debilko jedna.Po uj trzymasz dalej tego kota?bo tysiaka dałaś?a ponoć zniszczył ci na kilka tys.Takie właśnie idotki biorą ładnego,puchatego,żeby się prezentował,był grzeczny itp.żeby inni podziwiali.Ten kot jest zestresowany,jeśli sra na podłogę.I jeśli to prawda,to on się nie zmieni.Kot długo pamięta krzywdę.Oddaj go dobrym ludziom.

Gość gość
A żeby nie było to ma pełno zabawek i drapakow nawet chciałam go tym zainteresować. Dzisiaj przewrócił tv nie wiem jak to zrobił ale podstawka tylko się Uszkodziła

Gość gość
A ty co myślałaś?że kotek będzie leżał i najlepiej się nie ruszał.Wodą go spryskaj.....ku/rw/a a może se gazem pryśnij w ten głupi dziób idiotko,co tak radzi.Życzę ci żeby cię solidnie podrapał i poddusił.Ciekawe jakbyś się czuła gdyby ciebie ktoś zamknął w ciemnej komórce 1mx1m .co za patologia:-o

Gość gość
Kotek jest bardzo żywotny i widocznie się nudzi,potrzebuje przestrzeni.Po co ty go trzymasz?To nie kolejne wyposażenie twojego mieszkania.

Gość gość
ja się opiekuję miesiąc obcym kotkiem jest grzeczny,śpi, ma kuwetę krytą, jest bez jajek i pazurki ma obcinane chcesz pogadać? to ci cos doradzę

Gość gość
Jak można zwierzęciu,łapki przytrzasnąć :(jesteś zwyczajnie podła.Napewno go to nic nie nauczy.Kot jest bardzo pamiętliwy.Zresztą nie nadajesz się by mieć kota.Pluszowego sobie kup

Gość gość
Ale jesteście wredne nie chce mu krzywdy robić tylko opanować. Nic złego mu się nie stało

Gość gość
ja wyprowadzałam na smyczce i nauczyłam ,że już sam potrafi pobiegac w ogrodzie, a kot z bloku! ale ja mam spokoja naturę, gadam do niego , wieczorem wsoczy na kolana i go głaszczę jak jestes porywcza, to nie nadajesz się dla kota

Gość gość
ile ten kot ma m-cy? jak mały , to broi i ciekawy