Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

zabije tego kocura!!!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Wszystko w domu mi rozwala 艂贸偶ko ju偶 podrapal a dopiero co kupi艂am za tyle kasy no szok. Ju偶 nie m贸wi臋 o meblach nawet bo nie wytrzymam. Sra k***a na ziemie zamiast do kuwety co on ma w tej g艂owie bo m贸zgu go brak! Ostatnio nauczy艂 sie otwiera膰 szuflady i kiedy raz go przylapalam tak mu lape zgniotlam 偶e dwa dni miauczal!! Teraz to ju偶 go w lazience zamykam i siedzi tam 24h debil. I co ja mam z nim zrobic? Nie oddam bo 1tys za niego dalam i szkoda mi kasy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
艁adny jest no ale g艂upi nie oddam go bo zap艂aci艂am nie b臋dzie sie kto艣 obcy cieszy艂 za moja kase. S膮 jakie艣 kary dla kot贸w? Mo偶na je bi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Debil to jeste艣 ty. Nikt normalny tak nie traktuje zwierz臋cia. Nie masz poj臋cia o kotach, i nie powinna艣 ich posiada膰. A tak nawiasem m贸wi膮c to jestem prawie pewna, 偶e kupi艂a艣 zwierz臋 z pseudohodowli, a nie rasowe, czyli dofinansowa艂a艣 kocie cierpienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cipo krety艅ska, oddaj to zwierz臋 i przesta艅 si臋 nad nim pastwi膰! jeste艣 jak膮艣 poyeban膮 sadystk膮 czy jak? leczy膰 si臋 id藕!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
akurat dobrze zrobi艂a. kot skojarzy otwiera szafek z b贸lem i wi臋cej nie b臋dzie tego robi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nast臋pna debilka! dzieci te偶 wychowujesz 艂ami膮c im palce? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz dopiero przeczyta艂am o tym zamykaniu w 艂azience i widz臋, 偶e to chyba prowo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"debilko" a czy autorka gdzie艣 napisa艂a, ze po艂ama艂a mu palce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzyndzla debilko bym ci ta szuflad膮 zmia偶d偶y艂a Odm贸偶d偶one byle co jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie oddam bo zaplacilam nie rozumiecie :/ to jak go kara膰 偶eby by艂 grzeczny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejna tepa strzala porownujaca dzieci do zwierzat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejna t臋pa k***a nie rozumiej膮ca, 偶e 偶ywa istota to 偶ywa istota....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s膮 r贸偶ne rodzaje kar, poczytaj w necie. ja np. s艂ysza艂am o pryskaniu w kota wod膮 ze spryskiwacza jak chce si臋 go oduczy膰 czego艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam dzieci. A kot to tylko zwierz臋 a chce tylko 偶eby normalnie sie zachowywa艂 a nie demolke mi w domu robi艂!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id藕 do hodowli, z kt贸rej go wzi臋艂a艣 i powiedz, 偶e kota nie chcesz. Jak podasz powody i opiszesz swoje zachowani e to ci jeszcze dop艂ac膮 i zabior膮. 呕adna szanuj膮ca si臋 hodowla nie pozwoli na takie traktowanie pochodz膮cych z niej zwierz膮t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak, lepiej niech pozwoli kocurowi wej艣膰 na 艂eb i robi膰 burdel w chacie :D niekt贸re zwierz臋ta s膮 tak durne i uparte, 偶e jedynie karcenie fizyczne mo偶e pom贸c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A od ma艂ego masz tego kota czy ju偶 du偶ego? Bo duzego ci臋偶ko wychowa膰. Ja mam kota nierasowego, ale 艂adny jest, taki du偶y, puchaty, futerko bia艂e z czarno-rudymi pr臋gami, super jest. Mam go od ma艂ego i nauczy艂 si臋 korzysta膰 z kuwety, wychodzi te偶 na dw贸r (mieszkamy w domku) . Mebli nie drapie, jak by艂 ma艂y tylko mia艂 takie odpa艂y, ale to wiadomo. Teraz tylko sobie siedzi i mruczy, albo si臋 pr臋偶y do miziania, albo wygrzewa na s艂o艅cu. Jest wykastrowany, mo偶e te偶 dlatego spokojniejszy. Ma ponad rok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do kobiety od kt贸rej go kupi艂am mam droge z Gda艅ska pod katowice :/ a nie mam teraz czasu jecha膰 k*****. Nie chce go bi膰 nie czuje sie z tym fajnie ale wyposa偶enie mieszkania kosztowa艂o mnie ostatnio par臋na艣cie tys no i co mam zrobi膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co jak co, ale mam nadziej臋, 偶e z tym zamykaniem go w 艂azience to jednak 偶art?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸wi臋 ci - spr贸buj pryska膰 na niego wod膮 zawsze wtedy jak robi co艣 czego nie powinien. buteleczk臋 ze spryskiwaczem mo偶na kupi膰 ale mo偶e te偶 masz w domu po jakich艣 kosmetykach. ludzie na pewnym forum pisali, 偶e to dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok zaczne tak robi膰 moze sie nauczy czegos!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak b臋dziesz go krzywdzi膰,to kiedy艣 ci gard艂o podgryzie w nocy.Debilko jedna.Po uj trzymasz dalej tego kota?bo tysiaka da艂a艣?a pono膰 zniszczy艂 ci na kilka tys.Takie w艂a艣nie idotki bior膮 艂adnego,puchatego,偶eby si臋 prezentowa艂,by艂 grzeczny itp.偶eby inni podziwiali.Ten kot jest zestresowany,je艣li sra na pod艂og臋.I je艣li to prawda,to on si臋 nie zmieni.Kot d艂ugo pami臋ta krzywd臋.Oddaj go dobrym ludziom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A 偶eby nie by艂o to ma pe艂no zabawek i drapakow nawet chcia艂am go tym zainteresowa膰. Dzisiaj przewr贸ci艂 tv nie wiem jak to zrobi艂 ale podstawka tylko si臋 Uszkodzi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty co my艣la艂a艣?偶e kotek b臋dzie le偶a艂 i najlepiej si臋 nie rusza艂.Wod膮 go spryskaj.....ku/rw/a a mo偶e se gazem pry艣nij w ten g艂upi dzi贸b idiotko,co tak radzi.呕ycz臋 ci 偶eby ci臋 solidnie podrapa艂 i poddusi艂.Ciekawe jakby艣 si臋 czu艂a gdyby ciebie kto艣 zamkn膮艂 w ciemnej kom贸rce 1mx1m .co za patologia:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotek jest bardzo 偶ywotny i widocznie si臋 nudzi,potrzebuje przestrzeni.Po co ty go trzymasz?To nie kolejne wyposa偶enie twojego mieszkania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja si臋 opiekuj臋 miesi膮c obcym kotkiem jest grzeczny,艣pi, ma kuwet臋 kryt膮, jest bez jajek i pazurki ma obcinane chcesz pogada膰? to ci cos doradz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mo偶na zwierz臋ciu,艂apki przytrzasn膮膰 :(jeste艣 zwyczajnie pod艂a.Napewno go to nic nie nauczy.Kot jest bardzo pami臋tliwy.Zreszt膮 nie nadajesz si臋 by mie膰 kota.Pluszowego sobie kup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale jeste艣cie wredne nie chce mu krzywdy robi膰 tylko opanowa膰. Nic z艂ego mu si臋 nie sta艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wyprowadza艂am na smyczce i nauczy艂am ,偶e ju偶 sam potrafi pobiegac w ogrodzie, a kot z bloku! ale ja mam spokoja natur臋, gadam do niego , wieczorem wsoczy na kolana i go g艂aszcz臋 jak jestes porywcza, to nie nadajesz si臋 dla kota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile ten kot ma m-cy? jak ma艂y , to broi i ciekawy

Udost臋pnij ten post