Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo tatusiow

Polecane posty

Gość gość

Co sie dzieje z tymi dziewczynami w dzisiejszych czasach? Juz ktorys taki przypadek zauwazylam... jest sobie para, jacy oni zakochani. Decyduja sie na dziecko.. do skonczenia od pol roku ro roku dziecko ma juz nowego tatusia. Na fb dopiero byli wielce zakochani, szczesliwi rodzice, jakies zdjecia , wialo miodem.. a za chwile INNY TATUS z podpisem pod zdjeciem np." Maja z tatusiem ". Dzisiejsze dzieci maja duzo tych tatusiow.

Gość gość
no jak ją doopek porzucił to sobie nowego znalazla

Gość gość
Porzucil? Nie sadze.. znam tych znajomych dobrze. Bardzo zakochani w sobie ludzie, cieszyli sie na przyjscie dziecka.. a tutaj nagle INNY TATUS. I kiedy ona miala czas, taka dziewczyna, matka.. na znalezieniu Nowego Tatusia przy pol rocznym dziecku?

Gość gość
Nie rozumiem po co dziewczyny decyduja sie na dziecko z facetem z ktorym nie chca byc na zawsze? Tak, bo akurat ta znajoma co mam ja na mysli.. Ona "planowala dziecko", a raczej planowali.. bo on tez chcial. Tak zeby sobie tylko miec to dziecko? Przeciez dziecko to nie zabawka.

Gość gość
ja myślę jednak że to On ją porzucił, tak jest w 99% przypadkow

Gość gość
Nie. Na szesc przypadkow, ktore znam to dwoch facetow odeszlo. Faktycznie. Ale czworka.. to mezczyzna bardzo chcial, niestety to kobiety odeszly.. jeden przypadek rozumiem, facet chlal i bil. Sama bym takiego zostawila. Ale cala reszta - "nie pasowalismy do siebie"...

Gość gość
@ gość dziś ,,I kiedy ona miala czas, taka dziewczyna, matka.. na znalezieniu Nowego Tatusia przy pol rocznym dziecku? '' x Często właśnie dopiero wtedy mają czas. Mąż w pracy, a ona spaceruje z wózkiem po parku. To ktoś się uśmiechnie, to pomoże wnieść wózek do autobusu, to zaproponuje poniesienie zakupów. Jak dziecko podrośnie można nawiązać romans z tatusiem poznanym na placu zabaw. Jeśli kobieta jest głupia to zanim zastanowi się jak to jest, że w czasie kiedy jej mąż pracuje ten nowo poznany zajmuje się dzieckiem jest już zakochana. Potem żyją zazwyczaj na niskiej stopie z alimentów płaconych przez biologicznego ojca.