Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puki w chybil trafil niebedzie20 tak to niema co

Polecane posty

Gość gość

Szukac kobiety bo 1/5 sie nawet niepodobam, nonic

Gość gość
Gdzies mam twe zdanie niszczycie ludzi

>>>puki w chybil trafil niebedzie20 tak to niema co Szukac kobiety bo 1/5 sie nawet niepodobam, nonic<<< Nie przejmuj się :D. Jest całkiem sporo ANALFABETEK, porozumiewających się wyciem i nie zwracających uwagi na poziom intelektualny faceta :D :D :D. Najprostszego zdania złożyć nie potrafisz, więc kup sobie dres w trzy paski :D, przywal maczugą jakiej dajce z dyskoteki i tak zdobędziesz swoją kobietę :D :D :D.

Gość gość
No no idzie wojna bedziesz sam budoqal swoj kraj od nowa. Zapamietasz dokonca zycia jaki czlowiek jest potworem twoje sny sobie tefo niewyobrazaja mam nadzieje ze odejde w zgodzie z bogiem jak bede mial umierac w

>>>No no idzie wojna bedziesz sam budoqal swoj kraj od nowa. Zapamietasz dokonca zycia jaki czlowiek jest potworem twoje sny sobie tefo niewyobrazaja mam nadzieje ze odejde w zgodzie z bogiem jak bede mial umierac w<<< Nie wierzę by ktoś był aż tak głupi :(. To musi być prowo :D .

Gość gość
He he dalej szerzysz nienawisc islam cie odmieni.

ten ciołek pisał tu kiedyś jako rentajo, miał wtedy 17 lat, teraz ma pewnie z 20 i nadal jest analfabetą, powinni mu odciąć dostęp do kompa

Gość gość
"póki", ciołku. Reszty nie czytam.