Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia321321

kłopot z planem do pracy licencjackiej. POMOCY

Polecane posty

Gość Monia321321

Witam, zaczynam pisać pracę licencjacką, wybrałam już temat Społeczność muzułmańska w Wielkiej Brytanii. No i mam problem z planem nie wiem na czym się skupić, próbowałam coś pisać ale tak strasznie chaotycznie mi to wyszło. Proszę o jakieś propozycje, może wspólnie coś z tego wyjdzie.

Gość gość
napisz o ścinaniu głowy :)

Gość gość
napisz o biciu żon kijem

Gość Monia321321
jakbym chciała pisać o kobiecie to wzięłabym temat Kobieta w Islamie. proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915