Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet okazal sie cynicznym draniem... Rok gral uczuciowego pokrzywdzonego

Polecane posty

Gość gość

Wydawalo mi sie ze poznalam wrazliwego uczuciowego czlowieka ktorego los nie oszczedzal. Interesowalo go moje dobro, wszystko dla mnie... Po roku zaczelo sie to zmieniac ale ja tego nie widzialam... Pokochalam go dawalam duzo czulosci uczucia... Mamy dziecko a on mi ostatnio, ze sie pomylil i chce sie rozstac... A tak marzyl o dziecku i rodzinie... To nie 20 latek a juz dojrzaly mezczyzna... Mial juz wczesniej rodzine...

Gość gość
Być może kogoś poznał i dlatego ci tak powiedział

Gość gość
Wiem, że nie poznał. Chyba myślał, że zastąpimy mu poprzednią rodzinę a jednak tak się nie stało... Jest mi bardzo przykro...

Gość gość
A ty musisz być beznadziejnie tępa skoro byliście razem rok, a ty już masz z nim dziecko. Tylko idioci tak postępują.

Gość gość
idioci postepuja inaczej... idioci uwazaja ze nie ma takiego cwaniaka ktory by nie odkryl ich cwaniactwa

Gość gość
jesteśmy razem 2,5 roku, po ponad roku zaczęło się zmieniać ale ja tego nie widziałam...

Gość gość
przejrzalas na oczka dopiero wtedy gdy zachcial sie rozstac?

Gość gość
Nieistotne... jest mi źle i nie wiem czemu tu napisałam... na tym forum jest bardzo dużo złych emocji... Po prostu pierwszy raz poczułam, że to jest to i ze to jest właściwy człowiek z którym chciałabym mieć dziecko... Nie wiem jak to się stało, że tak się zmienił... każdy kto go poznał mówił, że jest bardzo dobrym człowiekiem i jest bardzo wrażliwy i zakochany we mnie... a stał się taki cyniczny... zimny... bez uczuc... do mnie i do dziecka... I na 100% nie chodzi o jakąś nową kobietę... myślę, że dziecko nie spełniło jego oczekiwań bo kochał poprzednie i pewnie tamto uczucie nie minęło... i obwinia o to nasze dziecko...

I właśnie dlatego nie chcę się wiązać z kobietą co do której nie jestem przekonany, żeby ktoś nie zakładał takich wątków kiedyś o mnie. Nie chcę być jak ten facet. Ja jestem odpowiedzialny

Gość gość
Co się przejmujesz ? Po prostu drugi raz mu się nie udało. Może przy trzeciej rodzinie trafi już na tą kobietę co trzeba. :)

Gość gość
Interesowalo go moje dobro, wszystko dla mnie... x No i nic dziwnego że ma Cię dość. Nazywanie go cynicznym draniem jest niesprawiedliwe.

Gość gość
To nie znaczy, ze ja to wykorzystywalam lub nie dbalam o niego

Gość gość
Autorko ja myślę, że to było do przewidzenia. Bo skoro d**ek porzucił już jedną kobietę, swoją ex z dzieckiem, to było do przewidzenia, że ciebie spotka to samo. mieliście chociaż slub? Bo robić dziecko bez ślubu to dla mnie skrajna głupota. Historia lubi się powtarzać. Duży dzieciak porzucił byłą, porzucił i ciebie, a teraz szuka nowej panny do wyra, którą pewnie też zostawi jak się znudzi.

Gość gość
po prostu znudziłaś się du\\pkowi, palant który nie dojrzał do roli męża i ojca, ciągle szuka swojej księżniczki, wieczny chłopiec, piotruś pan. Daj mu odejść. A na drugi raz nikomu nie ufaj.

Gość gość
to nie on zostawil poprzednia rodzine.. to jego eks odeszla do innego

Gość gość
i ty w to wierzysz? oni zawsze tak mówią. Kopnął ją w doopsko tak samo jak teraz robi z tobą. A kolejnej będzie mówił, że to ty go zostawiłaś, zdradzalaś :)

Gość gość
to tak jak u mnie...