Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem atrakcyjną szesnastką i chętnie sobie z kimś popisze

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, 166 cm wysokości, ok. 50 kg, dość trochę szerokie biodra, szczupłe ramiona, widoczne wcięcie w talii, średni biust, i mój największy atut, którego zazdroszczą mi koleżanki - naturalnie piękne pośladki. Duże, ciemne, brązowe oczy, duże usta, ciemne włosy do pasa i urodę lekko mulatki. No, teraz łatwiej wam sobie mnie wyobrazić. Możecie wypytać mnie o wszystko, na wszystkie pytania odpowiem, w ten sposób może komuś przypadnie do gustu moja osoba?

Gość gość
Mmmmmm;** Jestes dziewica? Czy lubisz starszych facetów??

Gość gość
gość dziś O tak, bardzo lubię. To przerażenie w oczach gdy zamiast atrakcyjnej szesnastki widzą trzydziestoletniego byczka ze stercząca pałką.;) Na odwrót jest wtedy za późno, jeszcze nikt nie wyrwał się z mojego żelaznego uścisku. ;) Mrrrr.❤️

Gość gość
Tak, jestem dziewicą i tak, lubię starszych facetów. Miałam wiele przypadków, że chłopcy z mojego wieku do mnie startowali, a ja po prostu mówiłam im, że wolę starszych. Jakoś mnie zbytnio nie interesuje, co sobie pomyślą, nie zamierzam obmyślać planów, co zrobić, aby chłopak dał mi spokój, jednocześnie go nie urażając. Po prostu mówię jak jest. Jeden kolega spytał kiedyś, czy mogłabym być z facetem 30 lat starszym, odpowiedziałem, że jasne, ale to była w 90 % ironia, bo oczywiście nie biorę takich pod uwagę. Ale też nie odrzucam i wierzę, że nawet tego o 30 lat starszego faceta mogłabym pokochać. Tylko kiedy ja będę miała 40 lat, on będzie miał juz 70. Ja jeszcze mloda, a on umierający. Dlatego wątpię, ze z takim facetem byłabym w stanie sie związać.. Właściwie to balabym sie ;)

Gość gość
gość 14:49 podszyw oczywiście. Cynicfm ja mam wypierdalac? Ty kurwa wchodzisz w moj temat, wiec jak masz problem, to sam wypierdalaj, ja ci nie kazałam tego czytać.

Gość gość
A czy ty mloda damo bylas z kimś w związku i calowalas sie?

Gość gość
glupia d***** p*****l sie :P

Gość gość
Właściwie to nie, zawsze uciekalam od związków. Wszystkich odrzucam, ale to tylko dlatego, że zawsze coś mi nie odpowiada, jeden zbyt dziecinny, drugi pali, trzeci ma za duże brania, kolejny jeszcze coś innego:( a tak naprawdę to do tej pory uważałam, że jestem za młoda na związek, teraz myślę, że mogłabym się z kimś związać. Calowalam się kilka razy, ale tylko z dziewczynami, bo byliśmy pijane.

Gość gość
Nie odpisywać na policyjną prowokację. Szesnastolatka nigdy nie napisałaby o 40 letniej kobiecie, że jest jeszcze młoda.

Gość gość
Cynip******ec tyś jest gupszy od suchego gowna cympale pedalski ,idz na taras i niewracaj. Ćfoku:-)