Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikolajek1234

Gdzie chcielibyscie mieszkac

Polecane posty

Gość Mikolajek1234

W jakim kraju chcielibyscie mieszkac i dlaczego?A jeżeli w Polsce to w jakim regionie,może konkretnie mieście? Ja chciałabym mieszkać w Szwecji,podoba mi się tam życie,ludzie,sposób bycia,architektura,przyroda dużo udogodnień dla ludzi,zieleń ,parki w mieście. W Polsce -Szczecin,albo Kołobrzeg.Jezdzilqm tam w podstawówce i jakoś mam dobre wspomnienia,Bałtyk itd.Ale nie wiem jak tam jest z pracą.

Gość gość
Na Islandii. Ten rodzaj egzotyki bardzo mi sie podoba. Dużo dzikiej przyrody, zorze polarne. A w Polsce też gdzieś nad morzem, może być Kołobrzeg. Tylko potem w góry daleko

Gość Mikolajek1234
Chcialabym zwiedzić Islandię.

A ja właśnie chciałbym tu w Polsce , najlepiej nad morzem np Karwia czy Jastrzębia Góra :) psJony L co robisz na polskim forum ? Jeśli jesteś Polakiem to pisz Polska z wielkiej litery a jeśli nie to wypad

Zacznę pisać polska z wielkiej litery jak ty przestaniesz robić spacje przed znakami interpunkcyjnymi ;)

Gość gość
Pulchny nie odpowiadaj temu trollowi. To jakaś biedna, znudzona osoba, która codziennie zakłada mnóstwo prymitywnych tematów takich jak: uczę swoją córkę samoobrony ale nie jest zbyt pojętna ponieważ ją gwałcę

Gość gość
Ja sobie upatrzylam jedno osiedle na którym bardzo chciałabym mieszkac, okolica mi się strasznie podoba no i jest to moje miasto- lomza. Chodzi o jedno z osiedli zarzadzanych przez www.sbmjednosc.com.pl