Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogrzewanie elektryczne uk

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Londynie. Chce wynająć mieszkanie w bloku, ale wszystko jest na prąd. Czy ma ktos z was ogrzewanie elektryczne ? Jakie płacicie rachunki za prąd? Dodam ze jest to ,,Economy 7,,.

Gość gość
Ja mam, płace ok £100 miesięcznie, nie mam gazu, wszystko jest na prąd.

Gość capiroska
ja mieszkalam w duuzym studio flacie- wszystko na prad, taryfa economy 7. Rachunki wychodzily ok 25f/mies w lecie i ok 50-60f/mies w zimie. Tylko zaznaczam ze ja uwielbiam gotowac i srednio co drugi dzien uzywam piekarnika wiec moze jesli ktos nie gotuje, rachunki bylyby mniejsze

Gość gość
To mało. Ja płace 100 na miesiąc za sam prąd bo mam na kartę i drugie 100 za gaz ... Ogrzewam gazem i wode ciepła podgrzewam gazem ale gotuje juz na prąd.

Gość capiroska
aha! byc moze to tez mialo wplyw na moje rachunki... z racji mojego dziwnego niekiedy trybu zycia pralka zawsze prala nad ranem. tak samo jesli chodzi o ciepla wode- boiler wlaczany byl codziennie kolo 5rano na godz, wiec chyba jeszcze lapalam sie na nocna, tansza rate za prad :)

Gość gość
Mieszkam we flacie od wczoraj I nie mam zielonego pojęcia jak włączyć ten grzejnik Economy 7, zeby pobierał prąd nocą a w dzien wypuszczał ciepło? Czy musze za każdym razem włączać i wyłączać z kontaktu zeby nie ciągnęło prądu w dzien?

Gość gość
Ja płace 0,11 p za kWh za taryfę dzienna i 0,6 p za kWh za nocna Economy 7