Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolczis

Mam problem, pomocy.

Polecane posty

Gość wiolczis

Od roku jestem z facetem, który ma dwójkę dzieci. Niedawno miał rozwód, więc formalnie wszystko jest okej. Oczywiście dzieci jeszcze nie znam, z racji tego, aby nie zaburzyć ich świata. Tyle, że ja zakochałam się w Nim na zabój i jestem w stanie poświęcić mu każdą wolną chwilę, i też tak czynię. Ale teraz czuje się jak jakaś opcja, On pracuje, ja jeszcze studiuje. Czyli w tyg odpada, w weekend z kolei ma On dzieci. Więc zostaje nam ewentualnie niedziela, kiedy dzieci wracają do matki, albo w momencie kiedy chłopcy nie chcą przyjść. Czuję się jak jakaś alternatywa, a nie ważna osoba w jego życiu. Co zrobić? Jak z Nim rozmawiać. Oczywiście nie chce konkurować z dziećmi, wiem jacy są dla niego wazni i dla mnie jest to zupełnie zrozumiałe ,ale przez to ja czuje się jak koło zapasowe.

Gość gość
wiążąc się z facetem z przeszłością i obciązeniami zafundujesz sobie trudne życie, Zastanów się, czy będziesz miała na to siły. Jeśli chcesz mieć z nim dzieci, to one zawsze będą te drugie. I Ty zawsze będziesz musiała iść na kompromisy

Gość gość
Wiem, ale jestem zakochana w nim na zabój, na ten moment nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość wiolczis
Poza tym może uda się doprowadzić do tego, że jego była zabierze bachory do siebie i bedzie spokój :)

Gość wiolczis
Ale dzieci mieszkają z żoną. Tyle, że On co weekend ma ich u siebie. Dla mnie to jest normalnie, że chce spędzać z nimi czas. Ale zastanawiam się gdzie w tym wszytskim miejsce dla mnie/ dla Nas.