Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mciocia

Małżeństwo a zdrada

Polecane posty

Gość mciocia

Miałam 19 lat jak wyszłam za mąż, miałam męża egoistę, zawsze myślał tylko o sobie, ja tylko o nim i córce. Byliśmy ze sobą 17 lat. Od samego początku właściwie go utrzymywałam, miałam swoje mieszkanie (darowizna), kupiliśmy nowe bo stwierdził że to nie było jego i bardzo się tym martwił. Pieniądze z mojego podarowanego przez rodziców przeznaczyliśmy na spłacenie starych kredytów i odłożyliśmy trochę bo całe nowe mieszkanie wzięliśmy na kredyt. Pomieszkaliśmy 3 lata, nie mógł znaleźć pracy, mój tata załatwił mu pracę za granicą na 3 miesiące, dorobić. Wrócił i powiedział że wyprowadza się, bierze ze mną rozwód bo poznał inną kobietę (Ukrainkę). Powiem tyle, że ostatnie 2 lata to były najpiękniejsze z mojego małżeństwa, w końcu byłam szczęśliwa i dumna z mojego małżeństwa. Jednak po tej wiadomości sama napisałam wniosek rozwodowy na jego prośbę, bo jest taki nie poradny że nie potrafił tego napisać, a sama tego chciałam. Nie potrafię zrozumieć jak można po 3 miesiącach znajomości rzucić 17 lat małżeństwa, gdzie zawsze mi powtarzał po sytuacjach znajomych że nigdy w życiu nie mógł by mi tego zrobić i po co sobie komplikować życie. Co się okazało wszystkim znajomym powiedział że to ja go zdradzałam i nawet mnie przyłapał. Bardzo to wszystko przeżyłam ale daje rade. Zostawił mnie z kredytem na mieszkanie (mam nadzieje że je szybko sprzedam). Córka jest dorosła i stoi po mojej stronie. To jest mój plus. Zawsze sobie powtarzam że są dużo, dużo gorsze sytuacje. Martwi mnie to, że ciężko mi już będzie zaufać innemu facetowi.

Gość gość
WIERZE CI; facet to swinai i zdania nie zmienie

Gość gość
po co tak wczesnie wychodzilas

Gość gość
bo zakładam, ze zaciążyła ? zrobiłaś niesamowitą głupotę, bo dla mnie wychodzenie za mąż, tylko ze względu na dziecko (o ile tak było) jest największym błędem jaki kobieta może popełnić + młody wiek..cóż... błąd po prostu błąd, ale, muszę przyznać, silna z ciebie babka i dałaś sobie radę :)

Gość gość
Ciekawą ofertę ma agencja detektywistyczna na stronie http://detektywhusarski.pl/ . Chodzi o tzw. testowanie wierności. Chodzi prowokację wykonaną przez zawodowych aktorów. Myślę o czymś takim powiem szczerze, bo z mężem chcę się rozwieść już od jakiegoś czasu, jest tyranem...ale nie za bardzo mam na to dowody dla sądu, więc taka prowokacja i materiał dowodowy potwierdzający zdradę byłaby jakimś wyjściem.