Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny polećcie jakąś fajną spacerówkę;)

Polecane posty

Gość gość

dla 10-cio miesięcznego dzieciaka.może być,a nawet lepiej by było żeby była na pompowanych kołach.mieszkam w domku więc po schodach nie będę wnosić także nie zależy mi aż tak bardzo żeby była lekka...ważniejsze dla mnie jest żeby miała przekładaną rączke albo siedzisko montowane w obie strony.Musi być też obszerna żeby maluszkowi było wygodnie.niestety kupiłam ostatnio wózek przez internet,nie sprawdziłam i mały ledwo się mieści,nóżki mu wystają...wózek BABY MEARC Q7-bardzo ładny ale niestety za mały i będę musiała go sprzedać...Syn jest dużym niemowlakiem...

Gość gość
Ja mam emmaljunge i jestem bardzo zadowolona. Wózek jest porządnie wykonany i dziecko ma w nim duzo miejsca.

Gość gość
baby jogger LTE - droga - ale jak dla mnie idealna

Gość gość
http://www.mulan.pl/rally-quatro-wozek-spacerowy-z-przekladana-raczka.html ja mam ten i nie narzekam :) według mnie jest idealny :) dość ciężki co prawda, ale mieszkam w domu więc nigdzie nie muszę go wnosić. Po złożeniu zajmuje mało miejsca w bagażniku, szybko się rozkłada no i ma przekładaną rączkę. Na początku ciężko mi było opanować prowadzenie go kiedy te mniejsze koła były z tyłu, ale po dwóch spacerach można się przyzwyczaić :)

Gość gość
McLaren. Nie ma pompowanych kół ale składa sie jedna ręka, jest lekki, poręczny, uwielbiam :) Moja corka ma 3 lata a wozka używamy od ponad dwóch. Super sie prawdza. Bedzie dla następnego napewno.

Gość gość
Wszystkie "jogery" tez sa super. Miałam niemały dylemat kiedy wybierałam spacerówke dla córki. Ostatecznie ten mclaren, ale ostro myslalam ktory wziac.

Gość gość
Ja mam literaxa i bardzo sobie chwale.

ja mam maxi cosi mure plus 4 jezeli masz zamiar solidnie spacerowac z maluchem, tzn po kazdym terenie to sie nada idealnie :) a budka jest dosc obszerna moj maly tez jest spory takze i Twoj powinien sie zmiescic

Gość eve26
ja najpierw mialam graco z tacka dla dziecka i rodzica, dokladnej nazwy nie pamietam, takie badziewie w smyku kupilam za 320zl, nie polecam, sprzedalam po dwoch tygodniach. druga spacerowka to espiro magic, mimo wielu negatywow ja bylam zadowolona, lekka zwrotna, w dobrej cenie, jedynie kola mi piszczaly ale po nasmarowaniu bylo ok

ja jezdze elea, milam tez do niej gondolę i jest okej, bardzo jestem zadowolona z kół, składania itp. jesli chodzi o lekką spacerówkę parasolkę to nie wiem, jak wy, ale dla mnie 10 miesiecy to troche z wczesnie

Jeśli potrzebujecie stabilnego wózka na każdy teren to bardzo fajna jest mura z maxi cosi, a jeśli coś lekkiego to polecam noę też tej samej firmy