Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha202021

pisze z nią od roku... Udaje faceta

Polecane posty

Gość samantha202021

Kiedyś mi się strasznie nudziło i na czacie zaczęłam pisać z kobietą(udając mężczyznę)... Przeniosło się to na drogę mejlową i trwa już rok! Doszło do tego, że stworzyłam cały wizerunek tego mężczyzny, środowisko, znajomych, wymyślone sytuacje. Ba...powstał nawet profil na fb, ze zdjeciami...mojego kuzyna. Piszemy prawie codziennie, ona się zwierza a ja tak daleko zabrnełam, ż dalej to ciagnę. A ona się zakochała, ciagle insynuuje spotkanie. O nr telefonu się nie doprasza po tym jak kilka razy się wykręcałam jakoś. Ale pisze, że coś do mnie czuje, że tylko ja ją rozumiem i że ciągle przygląda się zdjęciom... prosiła o nowe. Ostatnio zrobiłam kuzynowi foty jak był u mnie na imprezie... Powiedzcie co robić?????? Chce to zakończyć ale jak? powiedzieć prawde czy zamilknąć na wieki? p.s nie piszcie o swataniu z kuzynem bo on ma żonę.

ale super zabawa, dzięki za pomysł tak się jeszcze nie bawiłam ale żeby z tą laską tak pisać to już przegięłaś pałę, brzydko tak:-p ale może się nauczy, że od poznawania ludzi to jest real

Gość gość
ee napisz prawdę i przeproś. lepiej chyba będzie jak się dowie, że nie istniał. niż jeśli masz kłamać, i wymyślać jakieś choroby czy inne bajki

Gość gość
Też tak kiedyś zrobiłam.