Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ściemnianie rano przed szkołą.

Polecane posty

Gość gość
a moze poprostu z nia pogadaj?moze ma jakies problemy w szkole? skoro nie chce chodzic.. np. z nauczycielami lub kolegami czy kolezankami

Gość gość

Jak rano poradzić sobie można na szybko . Mała mi rano potrafi udawać że jest chora jak nie chce iść do szkoły, udaje że ma gorączkę, ból brzucha , itp. Jak to szybko zweryfikować można, wstępnie wykluczyć oszustwo.

Gość gość
nie, to kompletny leń, nie odchodziłaby od laptopa w domu

Gość gość
len nie len z jakiegos powodu tak sie wlasnie zachowuje...

Gość gość
No to zabierz laptopa i powiedz, że grać będzie mogła tylko w weekendy. Skoro jesteś pewna, że nie ma żadnych problemów w szkole, a chodzi tylko o to, że Jej się nie chce iść, bo woli grać. U mnie i brata ta metoda skutkowała :) komputer tylko w weekendy i to jak już odrobiliśmy wszystkie zadania domowe :)

Gość gość
Ja nie chciałam chodzić do szkoły, bo miałam beznadziejnych nauczycieli i klasę. Poszłam do szkoły średniej, nauczyciele są wspaniali, klasa z******ta. Aż mi się chce chodzić. Może twoja córka też tak ma. Ja też do najaktywniejszych nie należę, a szkoła jest obowiązkiem. Ale wszystko zależy od atmosfery w szkole.

Gość gość
najlepsza metoda to zmierzyć temperaturę, ale nie pod pachą,. u mnie minął ponad rok i córa nie wspomina o przeziębieniach w ogóle, a kiedyś to co chwile że ma chyba temperaturę i zostawała w domu

Gość gość
Normalnie termometr w tyłek i kilka minut oczekiwania.