Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapisałam się na siłownię

Polecane posty

Gość gość

Pani doktor ortopeda powiedziała, że jeśli dalej będę siedzieć na pupie przed TV to skończę na wózku inwalidzkim:-( Nie czuję całej lewej nogi, nie wiem co to jest ale chyba niedobrze:-(

Gość gość
nie wygłupiaj się! to kręgosłup. marsz na siłownię i żeby telewizor więcej cię nie widział;)

Gość gość
Dobrze :-( Ale wcześniej muszę zrobić pranie w rękach bo pralka się popsuła, posprzątać, ugotować obiad, iść do kościoła na mszę, poprasować oraz spotkać się z grupą wsparcia bo 18 115 kończę wreszcie terapię. papatki.gif

Gość gość
to naprawde cudowny pomysl no gratulacje decyzji no slonko swieci 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
fajnie zrobiłaś, ja jestem akurat z tych fit ale spotykam na siłowni babeczki początkujące, nieraz nadmierne gabarytowo i w związku z tym onieśmielone miejscem. Zawsze staram się zamienić z takimi paniami trzy słowa i wspominam to samo: jak już się przebierzesz i wejdziesz na salę to cokolwiek zrobisz bo głupio byłoby chodzić wokół i oglądać sprzęt, a w domu odwlekałoby się ruch z dnia na dzień. Do dziś widzę niektóre łapiące mój wzrok, że je zmotywowałam w najprostszy sposób:) przy dużych wagach nie chodzi o zdobywanie medali ale o najzwyklejszy ruch sam w sobie powodzenia!