Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

co zrobic zeby facet zaczal mi pomagac w domu?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

bialej goraczki dostaje co to za matka lenia wychowala! mieszkamy razem prawie miesiac juz a codziennie darcie kotow o sprzatanie i obowiazki domowe. Podzielilismy sie obowiazkami on zaakceptowal to a ja i tak musze go ganiac wieczne 'zaraz' a i tak zapomina i co ja mam ze szmata latac? ja swoja czesc wykonuje a on potra rzucic ze w domu nie sprzatnelam (czytaj ze mialam odwalic jego robote) a ja nie dam sie wkopac w kure domowa, a gadanie nad glowa tylko wywoluje klotnie, kobitki jakie rady?? interweniuje od samego poczatku poki jest jeszzce szansa bo potem jak sie przyzwyczai to nie bedzie mocnych

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a dom jest tw贸j?? to zagro藕 偶e wywalisz dziada w przeciwnym wypadku pogr贸藕 swoj膮 wyprowadzk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podziekuj jego matce za to :D Podejrzewam, 偶e ju偶 go nie zmienisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musisz zaczac mu placic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie to samo. Tylko po zadymie zaczyna cos robic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oddaj go mamusi na reedukacje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wynajelismy stancje jeszcze studiujemy razem mamy zajecia wiec to tez nie tak ze on przychodzi zmeczony a ja mam caly wolny dzien wiec moge zapieprzac - i tak zadyma co dnia i wtedy ksi臋偶ulek sie podniesie z przed kompa, zrobi na odwal a gadaj ze ma poprawic to dym na caly blok znowu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Laski to jest bardzo proste, wszystkie ustalenia s膮 bezsensu. Faceta trzeba po kolei o kazd膮 rzecz poprosi膰, wiem proszenie ale to jest taka technika manipulacyjna. Dzia艂a. Robisz tak >Kochanie m贸g艂by艣 pozmywa膰 naczynia? W takiej sytuacji jak kobieta go o cos prosi nie odmawia. Pozmywa naczynia m贸wisz dziekuj臋 i zadajesz kolejn膮 robot臋 kilku rzeczy naraz nie zrobi faceci s膮 zadaniowi, wi臋c najpierw jedno , zadanie dopiero pozniej drugie. Lubi膮 by膰 doceniania, potraktujcie to jako technik臋 manipulacyjn膮. Inaczej jest trudno , bo tylko si臋 psuje atmosfer臋 , mo偶ecie spr贸bowa膰 od razu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂o by膰 lubi膮 by膰 doceniani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duza bakteria
gowno prawda.. znasz slowko "zaraz"? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Och nasze kochane dzieci. Zrobi臋 dla nich wszystko :D :D ile razy mo偶na by艂o tutaj co艣 takiego przeczyta膰 ? Ten problem co ma autorka, wynika w艂a艣nie z takie podej艣cia. Ja niestety nie mia艂em takiej matki. 呕a艂uje troch臋, znajomi mieli bardzo d艂ugo darmow膮 s艂u偶b臋 domow膮, a ja niestety nie. Mo偶e mu si臋 cz臋艣ciej wypinaj ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ranyyyy myslisz ze naprawde podziala? musze wyprobowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Losie... Skonczcie juz z tym zwalaniem wychowania na matki... Dziecko ma dwoje rodzicow, matki nic nie poradza z wychowaniem jak ojciec dziecka jest leniem i tez nic w domu sie od niego doprosic nie szlo... Same zobaczycie, jak bedziecie mialy synow z tymi facetami... Syn bierze przyklad z ojca lenia i matka chcby chciala nic na to nie poradzi... Jak syn trafi na kobiete, ktora bedzie mu udlugiwac to kolo sie zamyka... Przestsncie im matkowac na poczatku zwiazku albo zwyczajnie pokujcie manele jak nie chce zachowywac sie jak wlasciciel domu, a jak gosc... Same potrzymujecie dzievinstwo faceta, a potem placz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a matki to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie k***y matki to niech zap*****la! 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie sprz膮taj idz z kole偶ankami do kina zeby nie widziec ba艂aganu albo na fitness ( trudno bedziesz chodzi膰 codziennie a偶 on cos zrozumie) przynajmniej bedziesz miec super figur臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze dlatego tak malo facetow- Polskow jest w zwiazkach z cudzoziemkami. Bo u nich nie ma sentymentow, nie sprzatasz to wypad ze swoimi manelami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze, 偶e nie masz m臋偶a arba albo jakiego艣 wyznawcy islamu, to nawet nie pisn臋艂aby艣 tutaj s艂贸wkiem,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha a on niech gnije w garach po sufit :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukrecja__borgia
fakt pewne sprawy lepiej zalatwiac po cichu :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By膰 konsekwentn膮 i nie robi膰 nic za niego. Jak nie wynosi 艣mieci jeden, czy drugi dzie艅, to zagrozi膰, 偶e wsadzisz mu je do szafy bo nie b臋dziesz w膮cha膰 smrodu przez jego lenistwo. Nie wyniesie - 艣mieci l膮duj膮 w jego szafie. Ja tak zrobi艂am, facet si臋 obrazi艂 ale potem traktowa艂 moje ostrze偶rnia powa偶nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co z takim jestescie w zwiazku?... Jak bedziecie w ciazy, urodzicie dzieci, bedziecie na ich utrzymaniu to dopiero sie zacznie... On pan i wladca pracuje, a wy w domu wiec jestescie od sprzatania po nim brudow... Wtedy przejdzie wam milosc... Mowie wam to z wlasnego doswiadczenia... Synowie wdaja sie w ojcow, dlatego wchodzac w zwiazek z facetem powinno die obserwowac jak jest w jego domu... Jak matka jest zmuszona wszystko w domu robic ( niestety ona w przeszlosci tez zostala tak wrobiona i juz sie pogodzila z tym, ze tak jest), a przyszly tesc tylko kawke czy herbatke przynosi, albo siedzi w fotelu, to na 95% wasz facet tez taki bedzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu wskaza膰 mu palcem i powiedzie膰 co ma robi膰,a jak odm贸wi to si臋 z nim rozsta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet musi najpierw sam pomieszkac, ale jak caly czas mieszka z mamusia, a potem z dziewczynami co mu usluguja, to po co on ma cos kolo siebie robic jak zawsze ma pomagaczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mezowie araby? Polscy faceci sa jak araby, roznica taka, ze udaja religijnych i nie ucinaja lbow, reszta sie zgadza... Mowie to jako byla mezatka po 18 latach malzenstwa. Po rozwodzie nareszcie zaczelam zyc. Nigdy zadnego faceta w moim domu juz nie bedzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale kto komu si臋 ka偶e us艂ugiwa膰,powiedz mu co ma robi膰,a jak odm贸wi to op*****l,jak nie potrafisz si臋 w nim w takiej sprawie dogada膰 to po ci ten zwi膮zek.Ja uwa偶am,偶e to jednak kobieta powinna odpowiada膰 za dom,nie w sensie,偶e ma robi膰 wszystko,ale w sensie og贸lnej koordynacji.Naprawd臋 lepiej o wiele,zamiast nowoczesnych ustale艅 o podziale obowi膮zk贸w to powiedz mu co ma robi膰.A jak nie potraficie si臋 dogada膰 to si臋 nie m臋cz.Jak w takiej bzdurze ci臋 olewa,nie s艂ucha co masz do niego do powiedzeniam,po co ci to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a poza tym to nie jest kwestia sprz膮tania,ale tego zamieszka艂a艣 z jakim艣 niedopasowanym do siebie dzieckiem,kt贸re ci臋 w og贸le nie s艂ucha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaak to chyba najlepsze okreslenie - wiecznie napieta atmosfera a najbardziej wkurza mnie to ze on sie irytuje o to ze chce zeby w domu bylo czysto kurna nie wymagam duzo sama gotuje myje lazienke a mu ciezko umyc podloze i rozpakowac zmywarke, chryste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zmieni膰 faceta. Z brudasem chcesz dzieli膰 艂贸偶ko i reszt臋? Nie zmienisz jego nawyk贸w. To niechluj i tyle.

Udost臋pnij ten post