Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy mogłybyście być z facetem który ma 220 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, niech się wypowie więcej koleżanek.

Gość gość
a niby dlaczego nie?

Gość gość
Jak miała bym powyżej 180 cm to dlaczego nie.

Gość gość
Nie bo mam tylko 158 cm i wygladaloby to komicznie :O kompletnie niedopasowanie fizyczne. Ale gdybym byla wysoka to czemu nie.

Gość gość
eh...same odpowiedzi: a czemu nie...z doświadczenia wiem, że kobiety mówią tak wtedy, gdy nie przejdzie im przez gardło tak.

Gość gość
Takiego wysokiego, 220, to nigdy nikogo nie spotkałam. Gdzieś go poznała? Mi osobiście jednak podobają się tacy wysocy, mam168 cm wzrostu.

Gość gość
Jakbym go poznała i byśmy się sobie podobali to żaden problem, nie przeszkadzałoby mi jak by to wyglądało i tak dalej. A jedna moja wysoka koleżanka powiedziała, że marzy o facecie przy którym poczułaby się malutka, ty byś to na pewno gwarantował. Tylko dom by dla ciebie nieco trzeba było przebudować :)

Gość gość
zapytałam "dlaczego nie", bo nie rozumiem czemu miałabym nie chcieć wysokiego faceta. Jak dla mnie super, lubię wysokich.

Gość gość
ja mam kumpla który ma 2 m i nie podoba się żadnej kobiecie. Traktują go jak nieestetyczne monstrum, co dopiero 220.

Gość gość
Niejeden jest traktowany jak nieestetyczne coś :D

mam kumpla 211, w sumie nic dziwnego w tym nie ma, uroczo nawet wyglądało jak miał dziewczynę 162cm, ja tam wole facetów niewiele wyższych od siebie coby nie trzeba było stawać na palcach by pocałować i wołać ich hop hop, żeby powiedzieć coś na uszko ;), ale wiem, że tacy wysocy panowie też mają panie będące wielbicielkami ich wdzięków.

Gość gość
Mój chłopak ma ponad dwa metry i myślę, że przy takiej różnicy wzrostu to te niecałe 20cm już różnicy by nie zrobiło. I tak muszę głowę zadzierać jak z nim rozmawiam.

Gość niskaaaa
ja bym chciała a sama mam 153 :D fjni są wysocy faceci chociaż niscy tez mi nie przeszkadzają

Gość gość
a widziałam fotę jakiegoś znanego gościa chyba koszykarza ze swoją dziewczyną/żoną? Boże jak to wyglądało :s (nie mogę tego znaleźć teraz..ale to nieważne), ona mu była centralnie do rozporka sięgała głową, wysoki, wielki murzyn ! a fe, ja mam 164 cm i lubię wysokich, ale bez przesady !

Gość gość
bez zadnego problemu. ja mam 180cm wiec im wyzszy tym lepszy :) tak na marginesie to mam meza, nieiele wyzszego ode mnie:) ale! mam tez kolezanje 1,62 chyba i uwielbia wysokich!

Gość gość
"Koleżanek"? :D tu sobie koleżanek szukasz? Nie dość, że wysokie jak nienormalne to głupie.

Gość Wysoka

Ja takiego szukam od zawsze! Mam 184 cm:) Napisz do mnie jeśli nadal szukasz wysokiej dziewczyny: wathsupp 798154080

Gość 1000
Dnia 26.10.2014 o 13:21, Gość gość napisał:

a widziałam fotę jakiegoś znanego gościa chyba koszykarza ze swoją dziewczyną/żoną? Boże jak to wyglądało :s (nie mogę tego znaleźć teraz..ale to nieważne), ona mu była centralnie do rozporka sięgała głową, wysoki, wielki murzyn ! a fe, ja mam 164 cm i lubię wysokich, ale bez przesady !

No to nie wiem może shaq 

Gość 1000

Ale to ona taka niziutka też

Gość 1000
3 minuty temu, Gość 1000 napisał:

No to nie wiem może shaq 

Ale to ona taka niziutka też