Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jade dziś nad morze

Polecane posty

Gość gość

do chłapowa/wieś rybacka k władysławowa czy o tej porze roku czynne są pensjonaty wszystkie sklepy i bary jak latem ?

Gość gość
raczej niestety nie :/ , ja byłam 5-10.09 w karwi niestety wszędzie pusto ,wieje wiatr wszystko zamknięte do najbliższego baru musieliśmy jechać 12 km do władysławowa ;/

Gość gość
ej, weź zastanów się nad wyjazdem tam nic teraz nie ma . wszystko pozamykane tak jak pisali moi przedmówcy wiocha dechami zabita zimno i p**dźi nie ma co tam robić o tej porze roku ...

Gość gość
w malej miejscowosc raczej wszystko pozamykane w moim Kolobrzegu wiekscosc czynnych caly rok

Gość gość
lepiej pojedz do gdanska/sopotu

Gość gość
nie chce do gdańska byłam już kiedyś w chłapowie ale latem bardzo nam sie spodobało

Gość gość
o tej porze pustki i wygwizdowo. Mieszkańców pewnie nie ma bo większość domów pobudowana pod wynajem a właściciele mieszkają gdzie indziej

Gość gość
Ja uwielbiam morze, jak jest tak cicho i spokojnie i po sezonie. DLa mnie to jest raj. Nie mam wtedy problemu z zarezerowawniem mojego ulubionego pokoju w hotelu http://hollandhouse.pl/. naprawdę luksusowo.

Gość gość
a ja jadę na mazury do spa 24 - 30 listopad, z siostrą, bez meza, bez dzieci już się nie mogę doczekać

Gość gość
Ja też sie nie mogę doczekać mojego wyjazdu do Spa w http://www.hotelsenator.pl/! Czuję, że zapowiada się tydzień prawdziwego wspaniałego relaksu. Ja wypocznę, a moze dodatkowo mąż się trochę za mna stęskni :)