Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

właśnie przeżywam apogeum k***icy

Polecane posty

wszystko mnie denerwuje :( mam tyle na głowie, w tym tygodniu przyjeżdża do mnie facet. Chcę zdążyć ze wszystkim, zapiąć na ostatni guzik. Mam tyle do zrobienia, a jestem w martwym punkcie gdyz musiałam przyjechać do domu rodzinnego, za jakieś 3 h bede dopiero w mieście. Muszę urządzić do konca mieszkanie, a nie mam wszystkich materiałów i nie bede dziś miała bo sklepy szybciej zamykają ;( do tego jestem prześladowana przez cyganów, a jutro od rana do wieczora jestem na uczelni, nie wiem kiedy kupię jakiś ciuch czy buty, a muszę bo mam ładny płaszcz, ale buty do niego nie pasują. Czuję sie jak debilka w beżowych butach. Bede musiała ciągnąć się z tą z***baną po brzegi torbą, z upchanymi rzeczami aż w końcu dojdę spocona do bloku, przed którym mogą mnie napaść cyganie. Jeśli już uda mi sie wejsc do mieszkania to może sie okazać, że kocioł gazowy się znowu zepsuł i nie bede miała ogrzewania. Dojdę pewnie do mieszkania i będzie juz ciemno, bede musiała wyjsc po zakupy, bo lodówka pusta. Do najbliższej biedronki mam 10 min piechotą, a pogoda nie jest zbyt łaskawa. Znowu zamarznie mi twarz, rece, znowu bede musiała po******lać w beżowych butach niepasujących do mojego płaszcza i torebki. A dlaczego? bo nie mam czasu iść na zakupy. Praca dyplomowa jest tego głównym winowajcą. Musze siedzieć na uczelni, łazić po bibliotekach i akademikach cały dzien, zanim przebiję się na drugi koniec miasta do mieszkania to odechciewa mi się czegokolwiek. Jutro znowu pobudka o 6 rano, w****ienie, deszcz, wiatr, ludzie w miejskiej komunikacji, pośpiech, stres... jeśli uda mi sie jutro skonczyć około 17 to pewnie zajdę do almy i co mnie tam czeka? w****iona nie wiadomo z jakiego powodu kasjerka rzucająca we mnie paragonem. znowu nie zjem normalnie obiadu z braku czasu. jezszce ta j****a pogoda, jesień, dręczy mnie to bardzo, gdyż nie lubię zimna!!! własnie trwa mój kolejny dzien świra

Gość gość
Najważniejsze byś nie pogubiła słoików gdy będziesz uciekać przed cyganami bo umrzesz z głodu:classic_cool:

Gość gość
ja też jestem podk****ona :o :(

Gość gość
Ty weź się rozmów z tymi cyganami... tyle spraw na głowie, tyle roboty,no i te buty... nie może tak być żeby do tego jeszcze cyganie cię nękali, przecież to oc***eć można!!!

I juz wstalam, kolejny z***bany dzien....wczoraj nie bylo tak zle, oby przezyc te cholerne 2dni a od srody weekend :-)

Po 2 tygodniach mogę przyznać, że na darmo się tak spinałam ;) wszystko się ułożyło IDEALNIE, tak jak chciałam, było z***biście.

Gość gość
Hahaha gosc z 13.19 to ty, podbilas sobie temat desperatko :D