Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresję a mi rodzice i chłopak tego nie rozumieją...

Polecane posty

Gość gość

Ciagle tylko słyszę " weź się w garść", mama wręcz mnie wyzywa z tego powodu od śmierdzących leni ,a ja często nie jestem w stanie sie zabrac za nic chocbym chciała :( byłam nawet u psychiatry, biorę antydepresanty , mój chłopakto krytykuje ,że ćpam b dla niego to cpanie, nie mam żadnego wsparcia :( a bardzo chciałabym sie ogarnąc ,ale cięzko mi to przychodzi, nawet nie tylk obowiązki ,ale i np wyjście do kina czy zwykły spacer... mam 26 lat

Moze na forum o psychologii depresji na stronach o depresji poszukaj wsparcia. Może masz koleżankę która cie wyslucha Poczytaj jakas ksiazka o kimś w depresji. Człowiek bez problemu nigdy cie nie zrozumie

Gość gość
Przykro, ze najbliżsi nie tylko Cię nie rozumieją, ale jeszcze atakują. Też tak miałam - ciężka depresja, a mąż mówił, ze "sobie pozwalam", Byłam sama z myślami samobójczymi. Szukaj grupy wsparcia, terapii grupowej, nie możesz być sama.

Gość gość
bo niektorzy ludzie sa bardzo ograniczeni i nie rozumieja jak ta choraba jest powazna, rozumieja przewaznie jak stanie sie jakas tragedia czyli ktos popelni samobojstwo, a nie rzadko niestety ludzie sie zabijaja...

Gość gość
nie pakujcie sie w zwiazki gdy przechodzicie depresje, nikt Was nie zrozumie a jesli znajda sie takie cuda to i tak nie warto

Gość gość
syty glodnego nie zrozumie i tyle z madrosci ludowych z ty potrafisz zrozumiec kogos kto nie potrafi sie poruszac samodzielnie z faktu ze inna osoba wziela go na spacer?