Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode dziewczyny nie powinny...

Polecane posty

Gość gość

...mieć dzieci, tak 19-23 i nie mówcie mi proszę, że tu chodzi o to jaka dana osoba jest, bzdura ! Dojdzie wam oprócz zajmowania się dzieciakiem; praca czy domowe obowiązki, to wszystko totalnie wyssie z was energie życiową, będziecie apatyczne, zgryźliwe, będziecie szukać winy w całym (oprócz we własnej osobie), a już na pewno we własnym dzieciaku, będziecie marzyły, co by było "gdybym nie wpadła? czy byłabym sławna/miała inny zawód/jakikolwiek zawód tak jak planowałam, gdyby nie ten głupi dzieciak??' dlaczego o tym piszę? cóż, moja matka jest właśnie takim przykładem, a ja odkąd pamiętam i zrozumiałam wiele rzeczy, miałam ochotę nie żyć, skończyć to, miałam może z 8-9 lat? broń Boże takich matek, przez własną matkę miałam ciężką deprechę w późniejszych latach, dzisiaj jest już lepiej, zrozumiałam też, że to totalna sfrustrowana idiotka i głupia byłam wierząc w każde jej słowo ociekające jadem, dlatego przestrzegam, kochajcie i szanujcie również swoje dzieci, one kochają was bezgranicznie, tak łatwo można je zranić. Dzieki za przeczytanie, musiałam się wyżalić z chorej przeszłości którą w sobie dusiłam.

Gość gość
a stare nie powinny bo sa za stare i nie maja poczucia humory a wiec - precz z dziecmi