Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego łysiejacy facet jest dla kobiet nieatrakcyjny ?

Polecane posty

Gość gość
a kto tak niby twierdzi, że łysy/łysiejący jest nieatrakcyjny? nigdy nie przywiązywałam uwagi do kłaków na łbie faceta:-O

Gość gość
Dla mnie jest. Moj facet jak zaczal lysiec zgolil sie calkiem. Pasuje mu, wyglada jak aktor z transportera. Oprocz lysej glowy ma fantastyczne cialo, jest bardzo wysoki, ma ciemny zarost, piekne wydatne usta i sliczny usmiech

Gość gość
Sądze ze łysiejący facet sam dla siebie robi się nieatrakcyjny i dlatego taki wniosek, że dla kobiet też. Osobiście jest mi wszystko jedno podczas lizania pipki czy trzymam faceta za czupryne czy za uszy, ważne żeby mi dobrze było ;)

Gość gość
a łysiejąca kobieta jest atrakcyjna?

Gość gość
Bo mu z włosami niestety i rozum też wychodzi.

Gość gość
łysiejaca kobieta to przypadek 1 na 100tys wiec nie porównuj tzn mam na mysli młode kobiety bo po 60-tce to co innego

Gość lysiejacy facet
powinien sie golic calkiem na gladko

Gość gość
ja jestem łysiejacym brunetem, tylko ze mam odstajace uszy Niedługo chce sobie zrobic korekcję uszu a później włosy na zero. Pewnie z dawnych znajomych nikt mnie nie pozna :)

Gość gość
bo najważniejsze zaakceptować siebie -jak koles nie ma problemu ze swoja lysina to przytnie krotko wlosy albo całkiem na łyso i jest ok a najgorzej jak probuje to maskować i albo zaczesuje łysine ,albo nosi dłuższe włosy te co zostały nie wiem po co chyba żeby odwróciły uwagę i potem zawieje mocniej a włosy staja deba i kobieta coz tylko uciekać ......naprawdę można się wysttaszyc

Gość gość
CIEKAWE czy was kobiety,zaakceptowal by facet jakbyscie mialy takie problem.. odrzucali by wam faceci z tego wzgledu..

Gość gość
"",albo nosi dłuższe włosy te co zostały nie wiem po co chyba żeby odwróciły uwagę i potem zawieje mocniej a włosy staja deba i kobieta coz tylko uciekać ......naprawdę można się wysttaszyc "

Gość gość
zbyt duzo testosteronu ,zbyt agresywny.

Gość gość
FACET LYSIEJACY majacy zakola jest brzydki !!

Mimo, że jestem całkiem nowy na tym forum:classic_cool:, to wiem, że poruszasz temat swojej łysiny przynajmniej raz dziennie, od kilku miesięcy.:) Masz człowieku problem, ale nie są nim włosy czy resztki włosów. ;) Zajrzyj głębiej, pod te suche, wypalone ściernisko które masz na głowie, a doznasz olśnienia.:)

Gość gość
Mimo, że jestem całkiem nowy na tym forumcool.gif , to wiem, że poruszasz temat swojej łysiny przynajmniej raz dziennie, od kilku "miesięcy.usmiech.gif Masz człowieku problem, ale nie są nim włosy czy resztki włosów. oczko.gif Zajrzyj głębiej, pod te suche, wypalone ściernisko które masz na głowie, a doznasz olśnienia.usmiech.gif"x x x :D:D:D A to na tym forum tylko ja jeden łysiejacy jestem ? :D

Gość ja sie gole na zero
i mam na glowie tatuaze

Gość gość
fajna czupryna u faceta jest super. no ale jak ktoś już łysieje to co począć? ja mam małe cycki i cóż, nie każdemu się muszę podobać. takie jest życie.,

Gość gość
a to na pewno przez twoją łysine jestes nieatrakcyjny ? Mi sie wydaje ze po prostu masz brzydką twarz i to jest głowny powód . ,a nie łysina

Gość gość
ja np. nie zwracam uwagi na łysych, czy wystrzyżonych krótko mężczyzn, więc wcale nie musi mieć brzydkiej twarzy. tak już jest, nie każdej się musi podobać. ale istnieją kobiety, którym się łysi podobają i nie chcą faceta z bujną czupryną. nie da się wpasować w gusta każdego. bywa, że człowiek się zakocha mimo cech fizycznych, które nam nie pasują. więc wygląd ogranicza nas tylko pozornie i nie ma się co przejmować. bujna czupryna też nie jest na zawsze, wielu mężczyzn z wiekiem traci włosy. a kobiety o pięknej twarzy i sylwetce też nie będą tego mieć zawsze. lepiej mieć coś szczególnego do zaoferowania drugiej osobie - bogate wnętrze.

Gość gość
to prawda , kobiety też nie są doskonałe .. Ile nie ma super sylwetki , cery , idealnych piersi , kształtów .. Chociaż miley cyrus i jej maleńki biust i brak kobiecych kształtów.

Gość gość
mnie się podoba sylwetka miley, nie wiem po co kobiecie ogromne cyce. są niepraktyczne i wcale nie każdemu się podobają. fajnie jeśli ktoś umie uszanować naturę.