Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupujecie w mcdonaldzie

Polecane posty

Gość gość

co jest smacznego i godnego polecenia ja znam tylko fishburgera, lody i frytki a wy co polecacie

>>>co kupujecie w mcdonaldzie<<< Nic. Po co mam jeść coś, co składem przypomina zawartość muszli klozetowej po wypróżnieniu.

Gość gość
ja lubie lody z goracym sosem karmelowym i shake truskawkowy, czasem kupuje cheesburgera

Gość gość
lody są dobre, szejk waniliowy, frytki

Gość gość
i cheesburgera czasem

Gość gość
szejk, lody, chisburger i frytki zadza!

Gość iSuzi
Staram się unikać Mac Donalda Już z pół roku udało mi się tam nic nie zjeść :) A wcześniej brałam: 1. Kurczakburgera 2. Frytki z sosem majonezowym (jakby były 2 duże frytki w cenie 1) 3. Lody i rożki (choć są strasznie drogie, teraz za 3.50, kiedyś po nawet 0,99 były) Raz na 2 - 3 miesiące chodzę do KFC na kubełek kurczaczków. Pycha. Jakiś miesiąc temu byłam we wtorek, bo była promocja kubełek za 15zł. Nie wiem, czy jest dalej. Do kubełka biorę 3 sosy majonezowe za 3 zł. Najczęściej jem hot - dogi z Żabki. Polecam. Hot dogi jak ze stacji, a w cenie 2.99 zł z kabanosem . Choć często się zdarza, że kabanosa nie ma, wtedy nie biorę. Duże hot dogi za 3.99 zł się nie opłacają, bo tylko bułka jest większa, ale małe opłacają się. Biorę z sosami meksykańskim, 1000 wysp, czosnkowym, majonezowym. Mniam.

Gość gość
Shake owoce leśne albo mango, sałatkę z kurczakiem i to chyba tyle...a jeszcze kiedyś dobre były kratki z sosem majonezowym :)

Gość iSuzi
A propos sałatek to uwielbiam te sosem Winegre. Ale w Mac Donaldzie nie kupiłam nigdy bo się nie opłaca. Do kubełka z KFC zamiast frytek biorę sałatki, bo frytki tam wstrętne są.

Gość gość
Prawie wszystko. McChicken, BigMac, frytki (!), te sezonowe kanapki z bekoneeem. Ale staram się nie jeść za często :D

Gość gość
czizburgera z podwójnym serem, lody z polewą kakaową, frytki a latem zapiekane krewetki