Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzę o profesjonalnej rozbieranej sesji,zdjęciach aktach

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chciałabym wykonać sobie profesjonalną nagą sesję zdjęciową u dobrego fotografa, chciałabym oczywiście mieć te zdjęcia tylko dla siebie,dla własnego użytku, ładny portret ( na którym intymne części ciała były by zasłonięte, ale ciało oczywiście nagie) powiesiłabym w mieszkaniu,te całkiem nagie były by schowane w albumie. Uważam że taka sesja,wydobyła by naturalne piękno,bo uwazam że ludzkie ciało jest piękne, pozwoliłaby pozbyć sie drobnych komleksów np .mam niewielką asymetrię piersi, przez co czasami się krępuję np. stanik od kostiumu kąpielowego wybieram z usztywnianymi miseczkami bo obawiam się że może jest to widoczne, uważam że taka sesja pozwoliła by pozbyć się tego kompleksu,gdybym zobaczyła ,że to wcale nie jest problemem i np wcale nie rzuca się w oczy. W ogóle od zawsze chciałam mieć taką sesję,jestem coraz starsza i coraz częściej i poważniej o tym myślę, co o tym sądzicie?

Gość gość
dobry pomysl tez chciałabym miec cos takiego ale chyba nie odwazyłabym sie rozebrać przed fotografem

Gość gość
Chyba masz za dużo wolnego czasu

Gość gość
Ja miałam taką sesje- 1500 zł zapłaciłam. Na drugi dzień wszystko mnie bolało, bo taki dziwne pozy miałam robić. Przynajmniej mam pamiątke.

Gość gość
1500 zł- sporo,ale jestem gotowa zacisnąć pasa,zrezygnować z czegoś by ją zrobić

Gość gość
Ja sobie sama robię takie zdjęcia, mam ładne ciało więc je fotografuję żebym miała na stare lata co wspominać; tylko musze się jeszcze nauczyc obrobki zdjęć ale na to mam czas :)

Gość gość
trzeba mieć ostro nasrane we łbie zeby wydawac 1500 zł za zdjecia, ktore można sobie samemu zrobić hahaha :D

Gość iSuzi
Ja też się wstydzę w zwykłym stroju kąpielowym, mimo że piersi mam dość spore na swoją figurę, ale to przez to że cały czas chodzę w puschapie i dlatego tak dziwnie nagle pokazać się w stroju kąpielowym

Gość samabrda
Polecam http://rgfotograf.pl/, pełen profesjonalizm, nie trzeba się krepować. Byłam robiłam, nie zawsze trzeba być całkiem nagim pewne rzeczy da się retuszować i przerobić mam np na myśli cielisty stanik :)

Gość Daniel_wawa
Chętnie zrobię zdjęcia paniom, lub parom. Co prawda nie mam zbyt dużego portfolio i ciągle się uczę, ale dzięki temu sesje ze mną nie są płatne, a na zasadach TFP (zdjęcia za pozowanie). moje prace: maxmodels.pl/fotograf-daniel_wawa.html Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o mail na mediagroupcompl@gmail.com

Gość gość
Witam! Mogę wykonać profesjonalną sesję fotograficzną. Skąd Pani jest? Zdjęcia można zgrać na miejscu na Pani laptop lub komputer. Po zgranie zdjęć usuwam je z aparatu. Co do szczegółów sesji i ceny można się dogadać. Ja jestem z Katowic. Proszę o kontakt mailowy. Jroodg@interia.pl Pozdrawiam!