Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Okropnie głupio mi tu pisać (zwłaszcza drugi raz-zredagowałam tekst), ale mam problem z moim byłym nauczycielem (skończyłam studia). Miedzy nami doszło do dotyku, wtulania się z jego strony, pieszczot. Wcześniej gdy mnie uczył rozmawialiśmy, często wpatrywał się we mnie ogólnie było dobrze...Do tego droczyliśmy się (nawet raz posłużył się moją koleżanką, by przekazać mi coś w żartach, gdy ja zażartowałam o nim). Chyba dobrze się czuł przy mnie. Później zaczął się coraz bardziej denerwować i niewiele mówić przy mnie, a gdy zaczął dotykać przestał się prawie odzywać. Po pierwszym dotyku spytałam o niego (czy ma kogoś, jaki jest itd.) moje koleżanki, które go znały lepiej i coś sobie tam pewnie z tego wywnioskowały. Ja jeszcze w tedy nie czułam nic wielkiego do niego. Nie wiem czy on się dowiedział o tym od nich czy nie, ale po tym zaczął częściej dotykać, stać przy mnie. Gdy zapytałam w jakim kontekście obejmował wyparł się, obraził i uciekł. Zaczęłam się godzić, że nic z tego nie wypali ale po kilku miesiącach od kłótni gdy zrobiłam pierwszy krok i odezwałam się zaczęło się od nowa to dotykanie i stanie cieniem za mną lub obok. To było jeszcze stosunkowo niedawno Ja zaczęłam go traktować obojętnie, bo byłam w szoku. Od razu piszę - nie miałam wpływu na to dotykanie, bo gdy się wtulal to zaraz uciekał. Robił to gdy rozmawialam, byłam czymś zajęta. Gdy mnie objął pierwszy raz wyrywałam mu się, on to zauważył i mną szarpnał i przydusił do siebie. Facet waży ok 100 kg, nie miałam szans. Gdy za pierwszym razem bezradnie odpuściłam, pozwoliłam by się zaczęło coś co nie ma sensu. Chciałabym go zaprosić na kawę i dać szanse żeby się powoli otworzył. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł.. Zainteresował mnie i to wszystko. Wcześniej w miarę dobrze nam się rozmawiało oczywiście na płaszczyźnie studentka-nauczyciel, ale tak bardziej swobodnie. Jest niewiele starszy ode mnie.

Gość gość
wygląda mi na jakiegos psychola :o daj sobie z nim spokój

Gość gość
Może tak a może nie. W ogóle jest dziwny. Ma przezwisko "dupa wołowa" Chciałabym się o tym przekonać prywatnie. Jednak boję się, że nawet to zaproszenie oleję i albo się nie zgodzi, albo w ogóle na nie nie odpowie..

Gość gość
oleje* albo i jeszcze gorzej...