Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kafe słownik

Polecane posty

Gość gość
Pewna Jesteś, że Oni chcą inteligentne? :O

Może nie aż tak, bo nie zechce się bzykać nawet i na e- mailu. Bardziej odpowiada im kobieta, która mało mówi, dużo robi:D

Gość gość
Ale ty nudzisz!!!!!

Gość gość
No właśnie :D Mało mówi, nie wiele myśli a jeśli już to o tym jaki On jest wspaniały :P

Taa, Jaki On jest wspaniały?😴 Raczej, interpretują słowa zawarte w tym co napisał. Kobiety w to wierzą. Zauważ, jak mało mężczyzn, czy też kobiet pisze o swoich wadach, same zalety jedynie, zazwyczaj "wygórowane":O

w takim razie odbiegam od kawiarnianego stereotypu ;) .. ja mam same wady (prawie) i ciagle o nich mowie.. wyglada na to, ze nie powinnam :O hmmmmmm.. :O myslicie, ze jak sie jest wadliwym, nalezy to ukryc :O

Gość gość
A podbiję od ciotki ;)x"jestem tu sporadycznie/wszedłem pierwszy raz" = "siedzę tu non stop" :)"weszłam przypadkiem i nie orientuję się, ale zauważyłam... (i tu następuje jad z pomarańczy)" = "wchodzę tu stale, wiem wszystko o wszystkich, potem wylewam jad" :)"jesteście nudne, spadajcie z erotycznego" = "sama byłam zbyt swobodna i teraz żałuję" (wersja dla kobiety) :)"jesteście nudne, spadajcie z erotycznego" = "próbowałem zagadać, ale mnie nie zauważyłyście, ponieważ nie posiadam mózgu" (wersja dla faceta) :)"jesteście nudne, spadajcie z erotycznego" = "byłam bardziej interesująca, a mimo to z marnym skutkiem i nie rozumiem dlaczego" (znów wersja dla kobiety ;) ) :)"odchodzę z forum!" = "będę z wypiekami na twarzy śledzić, czy będzie reakcja, po czym wrócę jutro jakby nigdy nic" :)"nic nie powiem, ale coś z kimś z forum mi się kroi..." = "nic się nie kroi, a rzucam puste sugestie dla zrobienia wrażenia" :)"nie macie poczucia humoru, to tylko forum" = "zbłaźniłem się, a teraz gram kozaka" :)"niczego tu nie szukam" = "cholernie tu czegoś szukam" :)Pewnie sama popełniam któreś z wymienionych powyżej na tym temacie grzechów, któż jest bez winy... i tak dalej ;) :PMoja perełka z dziś:"pierdolicie się ma mailu" = "bardzo chciałbym/łabym się pierdolić choć na mailu, ale nikt nie chce ze mną nawet w ten sposób" :classic_cool:Pozwoliłam sobie na małą prywatę :P Oczywiście to wszystko z dystansem i bez złośliwości ;)

Gość gość
co to znaczy, jak ktoś pisze, że jest samotny ?

Gość gość
eve, skończ z tym czyszczeniem tematów !!! i usuwaniem postów zakichana królewno!

Gość
Jak ktoś tu pisze że jest samotny to nic to nie znaczy. Wszyscy jesteśmy tu samotni, nie trzeba spędzać całych dni w pustym mieszkaniu żeby się tak czuć. Może tyle tylko co "porozmawiaj ze mną, okaż mi zainteresowanie". (Pamiętajcie że stosuję tu brzydkie uogólnienia zgodnie z duchem tego tematu)

Gość gość
Jestem samotny=dawno nie rżnąłem jestem samotna=pogada ktoś?

Gość gość
,

Gość gość
Jestem samotna* znaczy szukam *****cza*

@cynik wieczorową porą 2015.01.14 ...podoba mi się Twoje podejście do sprawy.Napiszę,nawet-ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ.

Cynik ! Chyle czola za probe wywolania tak ciekawej sprawy na wokande ;) zdecydowana czesc tlumaczen pewnie pokrywa sie z rzeczywistoscia wiec pysznie sie mozna ubawic. Korzystajac z doswiadczenia gospodarza prosil bym o pomoc z interpretacja okreslenia ktore przylgnelo do mnie juz dawno i nawet sie przyzwyczailem sie odbierajac to jako przydomek :D chodzi oczywiscie o "kredek mameja " ;) z gory dziekuje za tlumaczenie obiecujac zagladac do tego zakatka hehe

Gość
powiedzenie tu o kimś "mameja" oznacza "wchodzę na dział erotyczny, żeby czytać o wyuzdanym seksie, a nie o pogodzie"

Jak dobrze ze jest taki slownik ;) teraz wiem o co ludziom chodzi. A ja mamej bylem przekonany ze to okreslenie indianskiego szamana albo slowianskiego odpowiednika guslarza hehe i ze to komplement hehe. Zaczne sie wystrzegac zatem tematów pogodowych bo jeszcze faktycznie zostane synoptykiem kafeterlandii

Gość gość
Memeja to (po Poznańsku) człowiek flegmatyczny ktoremu nic się nie udaje bo jest ofermą. Sorry ;-)

Gość gość
Oferma = memeja

Gość gość
jestem zbyt młody na to/na tamto = jestem stary, ale nie dam po sobie poznać

Gość gość
:O

Gość gość
Wypiertalaj z tymi tematami, Nołlajfico.

Gość gość
Sam się goń stulejarzu 🖐️

Gość gość
dobry słownik, przyda się :classic_cool:

Gość gość
:P