Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messeria

Podobają wam się te buty? szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość
Za tę cenę mogło być gorzej... Ale ogólnie... bez klasy.

Gość gość
Troche k***wskie ...

Gość messeria
No właśnie są bardzo tanie, nie wiem czy nie za tanie, bo z jakością może być różnie. Wiem, że takie same są u mnie w sklepie za 90 zł. Czy mogłybyście poświęcić chwilkę i dac link na takie buty jakie wam się podobają? Chciałabym na koturnie, ale bardziej szpilka i na platformie, czarne.

Gość messeria
dokładnie, lubię kure/skie. Buty muszą takie być bo nadają tego czegoś w wygladzie. Kurtka stonowana, spodnie tez ale te buty muszą być takie. Choć ja sama wcale się z nimi nie utożsamiam;)

Gość gość
a mi się podobają, sama takich szukałam. pewnie ciezko sie w nich chodzi bo sa wysokie ale do rurek czy dzinsow jak najbardziej

Gość gość
Tak sobie. Uważam, że są tanie i mają ładny kształt, ale nieeleganckie obcasy i nie kupuje butów które nie są ze skóry

Niezbyt ciekawe. Na moje oko szybko się rozpadną, ale w sumie za 40 złotych może i warto zaryzykować ;)

Gość gość
Kto kupuje buty skorzanopodobne? :D Tylko prawdziwa skóra.

Gość gość
kto kupuje? mysle ze wiele osób. mi tam np nie przeszkadza czy są skóropodobne czy zamszowe czy skorzane i tak wszystkie mam na 1 sezon od zimy do wiosny. wiec nawet jak sie po sezonie rozwala to za te cene nie bedzie szkoda.

Gość gość
Za wysokie, ten suwak z przodu nie potrzebny. Albo te klamerki albo suwak.

Gość gość
no to juz nie moja wina, ze suwak i klamerki, mi tez sie to nie podoba ale pytam ogólnie, czy tak u jakiejs dziewczyny gdybyscie widziały na nodze, to czy podobałyby się Wam te buty?

Gość gość
Podobaja mi sie ale nie kupiłabym ich bo są za wysokie. Ktoś tu napisal ze kupuje buty ze skóry.. Ale nie każdego na to stać, a po ccc czy daichmanach nie ma tylko skórzanych a tez ecoskory itd.

Gość gość
nie w moim stylu,a stopy musza smierdziec okrutnie po zdjeciu tego tworu

Gość blondies
otóż to. Ja buty mam na jeden sezon, potem mi sie już nie podobają, więc jak zapłace za nie 56 zł z przesyłką to nie będzie szkoda mi ich wyrzucić. Kupiłam 5 lat temu skórzane kozaki za 4 stówki, mam je do tej pory, niezniszczone ani nic no i tak leżą, nie podobają mi się juz, chodziłąm w nich tylko 2 miesiące i dlatego powiedziałam, ze juz nigdy nie wydam więcej niż 100zł na buty.

Gość gość
ja tam nie wiem, jak można chodzić w takiej tandecie... przecież stopy się niszczą i śmierdzą, mam koleżankę - amatorkę butów z tzw "ekoskóry" i nogi jej capią niemiłosiernie :o

Gość gośćMMMgosc
Jak dla mnie tandeta. Buty sa dla mnie wazne. Duzo mowia o czlowieku.

Gość gość
k/u/r/e/w/s/k/i/e jak dla mnie.

Gość blondies
11;26 proszę, prześlij mi zdjęcie butów do (załóżmy) 80zł takie które nie są tandetne. Chcę by były seksowne, na platformie i szpilki. Bo umiecie tylko krytykować a nic konkretnego od siebie

Gość gość
Zgadzam się z tym, że albo klamerki, albo suwak, ale ogólnie mi się podobają, wcale nie uważam, by te buty były k***wskie, wystarczy założyć odpowiednie ubrania do nich. Nie mają zbyt wielu ozdób, są raczej proste, co do ceny i materiału się nie wypowiadam, bo równie dobrze mogłyby być ze skóry i kosztować 500 zł, ale czy to by zmieniło ich wygląd?

Gość moniuszkouwielbiam
Mi się podobują, fakt, ze za wysokie jak dla mnie ale jesli autorka takie chce i nie przeszkadza jej wysokość to gdybym widziala je u jakiejs dziewczyny to pomyslalabym, ze seksi

Gość gość
takie uliczne :/ widze do tych butow stroj kobiety kota, ewentanie bardzooo rockowy stroj, inny bedzie wygladal k***wsko , a na ban juz w polaczeniu z jakas kurteczka w pas ala futerko lub gepardzik :P jednym slowem - tanio

Gość pawcio33juz
Moja dziewczyna ma podobne, też na takiej grubej podeszwie. Powiem, ze bardzo seksownie to wyglada. To jest tak,ze jedna założy te emu czy jakos tak (za 200zł), ktore wygladaja jak snopy siana lub inne jakiekolwiek na plaskim, a druga szpilki 13 cm (za 40zł?), i która wygląda lepiej?

Gość gość
szpilki to nie zawsze klasa pawcio. sa szpilki i szpilki z klasa. masz waski umysl i widac lubisz dyskotekowe panienki

Gość messeria
Myslałam o czarnych rurkach do tych butów lub rozkloszowanej czarnej lub szarej spódnicy i czarne kryjące rajstopy. Do tego skóra, nie żadne futerka i gepardziki.

Gość pawcio33juz
Wąski umysł ma ta osoba, która nie znając drugiej pisze takie brednie. Napisałem, ze wygląda to seksownie a czy z klasą? No właśnie. Mimo wszystko wolałbym iść z autorką pod rękę na spacer, która w tych butach na pewno zwróci na siebie uwagę niż z taką, która założy jakies płaskie bezguście lub snopy siana. I proszę, nie pisz, że mam wąski umysł po jednej mojej wypowiedzi.