Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messeria

Podobają wam się te buty? szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość
wole plaskie z klasa niz wysokie bez klasy, to tez czesto swiadczy chociazby o poczuciu piekna i estetyki danej osoby

Gość gość
ja tam wole swoja kobiete, woli plaskie buty, wygodne, nie jeczy ze ja nogi bola, ma dlugasne nogi i swietna figure wiec nie potrzebuje szpilek zeby sie za nia ogladano , na okazje owszem czasem ubierze, ale rzadko. ma piekna twarz i jest mega kobieca. chyba jakby ubrala worek na ziemniaki to i tak by zwracala uwage. a szpilki? po prostu zbedny gadzet

Gość gość
niestety muszę tu przyznać rację pawciowi. Kobieta, która nosi szpilki jest dużo bardziej seksowniejsza niż ta co ma poczucie piękna i estetyki a nosi płaskie. Nogi po prostu inaczej wyglądają, a tak wyglada jak kaczka. Buty które podesłała autorka nie są tandetne, wysokie, na modnej platformie. Ale pewnie kazdy spojrzal na cene i teraz wszyscy,że tandeta, że ekoskóra. Wiele jest butów z ekoskóry, które są drogie. Dla porównania podeslala nam link na niemal identyczne buty ale 'firmowe', kilka razy drozsze, i co już nie tandetne? A wysokie kobiety mi się nie podobaja, wolę niską ale żeby mogla zalożyc szpilki i nie byla wyzsza od faceta

Gość rudaoliwcia
Buty bardzo bardzo fajne, nie wiem czy sama takich nie kupię, nie wiem tylko jak chodzi się na tych platformach, słyszałam, że wygodniej niz maiłaby być sama szpilka.

Gość tralcia
No to juz zalezy czy priorytetem jest "bycie seksowna" czy komfort, zdrowe stopy, zdrowy kregoslup i mozliwosc bezproblemowego podbiegniecia na tramwaj... :-) Nie mam parcia na seksowny wyglad dla mezczyzn.

Gość messeria
nieeee te buty mają być tylko na sobotnie wyjscie do kina lub niedzielny krótki spacer

Gość gość
jednak wole jak kobieta ma swoje dlugie nogi a nie tylko jak ubierze szpilki :) 174 to obecnie wzrost przecietny a nie wysoki tak poza tym :)

Gość gość
mogą być.. wiekszosc mlodych nosi podobne, ja bym raczej nie kupila, tandeta troche, nie moj gust

Gość tralcia
Przecietny wzrost Polek to 165 a nie 174 :-D

Gość Kyś Kysio
moja mama ma 1,70 cm i ogólnie uważana jest za wysoką kobietę, choć to ta niższa granica bycia wysoką. ale jak dla mnie Wysokie kobiety są aseksualne. Lubie takie przecietne 1,65

Gość gość
Mało który facet umie rozróżnić seksowność a elegancje i pcha to do jednego worka niestety - mało któa zwykła laska jest wstanie ubrać się w takie buty i zachować najwyższą klasę - większość założyłaby ubrania podkerślajace wszystko na raz i nogi i pupę i biust i na koniec 13cm szpila na podeście. Kiedyś bardzo mądra osoba mi powiedziała jadną ciekawą rzecz - nie ważne czy w makijażu czy w ubiorze podkreśla się i uwydatnia jeden atut reszty się nie chowa ale są lekko w cieniu jednego elementu - natomiast podkreślając wszystkie próbujemy się sprzedać

Gość blondies
gościu z 15:00 straciłaś wątek ja tylko zapytałam czy podobają się Wam te buty. A to, że kobieta, która się umaluje, uczesze, ładnie ubierze i do tego 13 cm szpila wg Ciebie jest na sprzedaż to przykro mi wąskich horyzontów. "Kiedyś bardzo mądra osoba" mi powiedziała, że kobieta musi o siebie dbać . Nie uważam by podkresalajac jeden z atutow jaki mam np oczy reszta została zapomniana, to całość o mnie świadczy. A ja i tak kupię te buty, większość z pan jest na nie. Wiem już dlaczego, a mnie tylko utwierdza to w przekonaniu, że są ok. Zamykam temat.

Gość gość
Dzisiaj rano widzialam dziunie w podobnych, tylko miala jeszcze więcej ozdob, wygladala komicznie wg mnie, w dodatku nie umiala isc w nich :-)

Gość gość
Kobieto jesteś jak TVN wyciągasz sobie z mojej wypowiedzi fragmenty i je cytujesz i na nie odpowiadasz! Kto tutaj ma jakie horyzonty? Nigdzie nie napisałam że te buty są łądne czy brzydkie a odniosłam się do ogółu noszących tego typu buty. A odpowiedziałaś mi z politowaniem jakbym Ci nawymyślała. I jeszcze pod przykrywką kultury próbujesz mi ubliżać. Nigdzie słowem nie odniosłam się do konkretnie Twojej sytuacji.

Gość gość
HEJ dziewczyny nie wiem co sądzić o przedstawionych butach, lecz dostałam kupon zniżkowy do sklepu www.styloweobcasy.pl Szukam gustownych botków do rajstop 20 den i spódnicy bądź szortów? Co polecacie z oferty http://styloweobcasy.pl/13-botki#/page-6