Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zimno. Jechałybyście?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mieliśmy z mężem i młodą jechać na weekend nad morze. I on się zapalił strasznie do tego wyjazdu, a ja jak patrzę za okno to jestem chora. Poza tym córka dużo choruje i boję się, że znowu coś złapie. Ja bym chciała posiedzieć w domu rodzinnie, cos może razem ugotować, film obejrzeć, pójść do sali zabaw z dzieckiem ewentualnie. Żeby było tak we własnych pieleszach. A on, że ze mną się nie da nic zaplanować. Nie wiem jak mu przetłumaczyć ten wyjazd :/ Mam ochotę powiedzieć, żeby sam jechał z dzieckiem, a mi dał spokój.

Gość gość
Bez przesady. Nie jest taka zła pogoda. Mąż ma rację, a ty robisz wszystko, żeby wam życie przeciekało palcami.

Gość gość
jesli dziecko duzo choruje, to w tym czasie jest duzo jodu nad morzem .Wlasnie listopad i marzec jest takim miesiacem . Zamiast cieszyc sie , ze stac cie powdychac troche jodu, pospacerowac po plazy, to chcesz siedziec w domu . Nawet jesli bedzie padac, zakladacie sztormiaki i po sprawie .Potem na dobre jedzonko i bedzie ok . Jedz kobieto, pakuj sztormiaki, boty gumowe i zycze duzooooo jodu Gdyby moj maz mial urlop nawet bym sie nie zastanawiala a pojechala . Elena.

Gość czizas
"Nie wiem jak mu przetłumaczyć ten wyjazd :/ " ----co zrobic?

Gość gość
Leniwa matka, leniwe dziecko...taki klimat ortograficzny :P

Gość gość
to o 11:09 dotyczy autorki tematu, blehhhhh

Gość gość
Musi być ze świętokrzyskiego, tak u nas mówią niektórzy. My właśnie byliśmy w zeszły weekend (przedłużony) na wycieczce, ale nie nad morzem tylko na Warmii. Wcale nie jest jeszcze tak bardzo zimno, wystarczy polar i kurtka z windstoperem. Właśnie fajne było to, że nie ma już praktycznie turystów. Jak ci się nie chce nad morze, może sprawdź ten hotel, w którym my byliśmy - www.osrodekgawra.pl. Wokoło jest sporo rzeczy do zwiedzania, więc jak się dobrze postarasz, to ty możesz siedzieć w aucie, a mąż z dzieckiem będą się bawić bez ciebie... Szkoda tego męża i dzieciaka. facet chce coś robić, to doceń to dziewczyno. Mojego trzeba wołami ciągnąć, żeby gdzieś pojechał.