Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie z kobietą

Polecane posty

Gość gość

faceci wypowiedzcie się proszę co Was najbardziej denerwuje wspólnie mieszkając z kobietą?

Gość Andrzej z kafeterii
Moja dziewczyna Bogumiła karze mi sprzątać, myć naczynia po sobie, krzyczy jak zjem jej wszystkie słodycze z patery i nie lubi jak pierdzę w salonie. Mnie to bardzo denerwuje, bo ona w ten sposób obniża moją męskość.

Gość gość
Slepi do 3-ej/4-ej nad ranem w TV a potem spi do 12-ej/13-ej. Chyba ze zadzwoni telefon. Wtedy jest pierwsza przy sluchawce.

Gość markotny gość
Moja maluje pazury i śmierdzi acetonem w całym domu, maluje pysk , oczy, zakłada wałki wieczorem, chodzi w wyciągniętym dresie, chrapie, dłubie w nosie, chlipie pijąc,mlaszcze, nie dba o siebie, chyba, że wychodzimy - wtedy tapeta na ryj, najlepsze ciuchy, hektolitry perfum aż muszę nos zatykać. Nosi do wyjścia szpile na bardzo wysokim obcasie i ledwie toto lizie, aż mi jej czasem żal bo ludzie się oglądają jak lezie jak paralityk z pielucha w kroku. Żre jak najęta, ciągle jest głodna, dużo gada, aż mam czasami ochotę walnąć jej z liścia, żeby otrzeźwiała i powiało ciszą. Rozwala wszędzie swoje ciuchy, a jak wychodzi, to godzinę się przebiera, a i tak nieraz się wstydzę bo robi z siebie dziwkę z dekoltem po pas. Zakłada leginsy chociaż jej nogi w obwodzie maja rozmiar hipopotama. Nie zna się na modzie, i mimo, że ma lustro w domu i z niego korzysta, to pewnie namówię ją niedługo na okulistę bo ona tego nie widzi, że wygląda śmiesznie. Rozwiązuje krzyżówki i nieraz obiad przypali, ogląda wszystkie możliwe seriale. Mam dość. Będę się musiał rozejrzeć za inną.