Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z byłym

Polecane posty

Gość gość

zdaję sobie sprawę, że zostanę niemiłosiernie objechana za swoje postępowanie, jednak potrzebuję porady. niedawno zakończyłam swój 8 miesięczny związek. mój partner wiele razy mnie zawiódł, zachowywał się w sposób dla mnie niedopuszczalny i nie wytrzymałam, pożegnałam się. bez emocji, nerwów i obwiniania po prostu powiedziałam, że nie ma sensu dłużej tego ciągnąć. minęło trochę czasu, odezwał się do mnie i zaproponowałam mu żebyśmy spotykali się od czasu do czasu, w wiadomym celu. powiedziałam, że nie będę ingerować w jego prywatne sprawy i tak długo jak oboje jesteśmy singlami, chcę utrzymywać z nim kontakty wyłącznie na stopie seksualnej. jest moim pierwszym partnerem, dzięki niemu pokochałam seks i zrobiłam się od tego delikatnie uzależniona. zdaję sobie sprawę, że to płytkie, ale naprawdę nie potrzebuję od niego niczego więcej. przeraża mnie tylko to, że nasze spotkania wyglądają tak, jak za czasów związku. ostatnio po wszystkim całą noc spaliśmy wtuleni w siebie. nie chcę żeby to tak wyglądało, bo z jakiegoś powodu chciałam to zakończyć, a cały czas czuję się jakbyśmy wciąż byli parą. nic się nie zmieniło, poza tym, że mamy wolną rękę. nie chcę tego kończyć w najbliższym czasie, tylko jak mu delikatnie dać do zrozumienia, że chcę tylko seksu? byłyście kiedyś w podobnej sytuacji?

Gość gość
Przecież jest multum facetów innych niż ten, których zadowoli sam sex, więc po co pchasz się do tej samej rzeki?

Gość gość
może dlatego, że jest moim pierwszym i jedynym partnerem, nie mam pojęcia, ale ufam mu, doskonale zna moje potrzeby, nie wiem, nie chcę wymienić go na kogoś przypadkowego

Gość gość
ale z ciebie głupi piczon :o