Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja 23 on 37

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca jestem w związku, wczoraj On mnie uświadomił, że nie ma tak jak wcześniej wspominał 30 lat a 37... różnica stała się 2 razy większa niż była. Dzieci nie ma, żadnej byłej żony. Żadnych zobowiązań. Dał mi czas żebym się zastanowiła czy chce z Nim dalej być. Dogadujemy się bardo dobrze... czy ta różnica wieku może coś zmienić? Wcześniej byłam pewna, że to się uda.

Gość gość
Wybacz ale 37 l.facet bez zony,dzieci.. Cos musi byc z nim nie halo.poza tym dziewczyno masz 23 lata a on na dobra sprawę zaraz moglby zostać mlodym dziadkiem. Ty będziesz miala 35 a on juz 50!

Gość gość
37 lat to dziad i tyle, pewnie cały pomarszczony :) powinnaś stanowczo odmowić

Gość gość
On jest człowiekiem, który się nie spina żeby się hajtać, mieć dzieci... Parę razy się sparzył i to mocno także w ogóle mu się nie dziwię. Mamy podobne podejście do wielu spraw. Wg mnie nigdzie nie jest napisane, że z człowiekiem mniej więcej w moim wieku będzie mi lepiej... chciałabym tylko wiedzieć jak to wygląda ze strony innych ludzi (generalnie z wyglądu nikt nawet 30 lat mu nie daje, także problem ludzi spotykanych na ulicy mam z głowy :P)

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
między moimi dziadkami było 15 lat różnicy, między rodzicami 11 lat, w moim związku również 11 lat. Jest cudownie :)

Gość gość
nie martw sie na zapas ,mentalnie mozesz byc dojrzalsza.a napewno jestescuie na podobnym etapie rozwoju.faceci sa zawsze w tyle. tylko fakt potem to moze byc roznie.ty 36 mloda babka a on 50latek taki juz troche pod dziedka podchodzi..wtedy pewnie najmocniej widac roznice.