Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klasa Melasa

Mój były ma dziewczynę

Polecane posty

Gość Klasa Melasa

Mój były podobno ma dziewczynę. Byliśmy razem bardzo krótko, był moim drugim mężczyzną, w którym się zakochałam. Mimo, ze się zakochałam, zdradziłam go z naszym wspólnym kumplem. On się od tego czasu do mnie nie odezwał, choć dochodziły do mnie wieści na jego temat. Myślałam o nim długo, bardzo długo. Żałowałam, że tak go zostawiłam, zupełnie bez powodu. jakiś czas temu dowiedziałam się, że z kimś się spotyka i poczułam ulgę :) Przestałam o nim zupelnie myśleć, nie obchodzi mnie już tak jak jeszcze jakiś czas temu. Jest mi teraz dobrze i czuję, że mogę teraz ułożyć sobie życie bez myślenia co by było gdyby. Czy możliwe jest, ze to co męczyło mni tak długo, to były tylko wyrzuty sumienia? Prawie byłam pewna, że kocham obu, mojego byłego oraz obecnego partnera.

Gość gość
To w końcu Ty go zostawiłaś, czy on Cię kantem puścił po tym jak puściłaś się z kumplem?:)

Gość Klasa Melasa
Trudno to ustalić :) Nie ma znaczenia kto kogo :) Kumpel nie był warty nawet bycia kumplem. Odwaliło mi, bo kochałam trzeciego i było mi wszystko jedno z którym jestem. Najważniejsze, że nie byłam z tym trzecim, którego kochałam i kocham i z którym teraz jestem. I który dla mnie puścił kantem swoją byłą dziewczynę. Po trupach do celu. Trochę tych zwłok nazbieraliśmy by w końcu zostać parą

Gość gość
Kto kogo oszukał nie ma znaczenia?! Oczywiście! Tylko oszustka może tak powiedzieć!

Gość gość
A bujajcie się :) czytanie ze zrozumieniem widzę kuleje.

Gość gość
Wyświadczyłaś mu przysługe zdradzając go. Teraz ma normalną dziewczynę nie zdzirę :)

Gość Klasa Melasa
Haha :) Ale, że ktoś tu próbuje mnie obrazić? To się nie da. Nie jestem zdzirą, co najwyżej tak się zachowałam a to różnica. Bardzo prawdopodobne też, że mój były dał mi dobry powód abym tak go potraktowała :) Żeby zrozumieć drugiego człowieka trzeba mieć otwarty umysł. W każdym razie rozbawileś/łaś mnie tą oceną.

Gość gość
Zdradziłam ale nie jestem zdzirą. Ukradłam, ale nie jestem złodziejką. Jestem czarna ale nie jestem murzynką. Ot filozofka

Gość gość
to chyba dobrze, nie? :D

Gość Klasa Melasa
Zdradziłam i tyle. a zdzirą siebie nie nazwę bo nie mam powodu. Były powody, nie powinnam z nim nigdy być. Złe samopoczucie wynikało tylko i wylącznie z wyrzutów sumienia. I z tego właśnie jestem zadowolona. Z tego, że już ich nie czuję :) Ot co, wielka mi filozofia. A co do kradzieży, nigdy nikogo i niczego nie ukradłam. Nie musiałam. Mój obecny chciał odejść do mnie i odszedł. Bo mnie kochał, kocha i jesteśmy razem od 15 lat. Ot filozofia. Wszystkim życzę by przeżyli taką miłość choć raz :) bez względu na wszystko, ludzie, którzy się kochają, powinni pokonywać przeciwności losu. Postępowanie zgodne pod każdym względem z oczekiwaniami społecznymi nie prowadzi do szczęścia :) ja je mam, bo oboje nie baliśmy się przewrócić naszego życia do góry nogami

Gość Klasa Melasa
Pewnie, że dobrze :)

Gość gość
Ależ ona tępa!!! Nie pojęła porównania ze złodziejką i kradzieżą. Boże, co za ciemna baba!

Gość Klasa Melasa
Ależ on nerwowy. O Allahu, nie zrozumiał tekstu pisanego

Gość gość
Myśle że za kare powinien puknąć cię w kakało.