Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka88

Porada prawna co robić

Polecane posty

Gość Zośka88

witam Mam kilka pytań odnośnie spadku i postępowania spadkowego. chodzi o to że zmarł mi wuja ma on dwoje rodzeństwa którzy żyją. mieszkał on z jednym bratem z drugim nie. Mieli oni wspólne oszczędności (2 bracia którzy razem mieszkali) które były ulokowane w banku pekao S.A. w jakiś funduszach pionier. mój drugi wuja miał upoważnienie do tych pieniędzy niestety jak się okazało upoważnienie miał tylko do rachunku bieżącego natomiast reszty oszczędności nie może wypłacić. Mój wuja który zmarł nie wiedział że tylko takie upoważnienie bank daje a te pieniądze były ich wspólne a nie tylko wuja który zmarł i teraz chodzi o to co należy zrobić aby odzyskać pieniądze i żeby nie wszystko szło do masy spadkowej. w razie gdyby coś jeszcze było potrzebne proszę pisać w miarę możliwości odpowiem na pytania.

Gość gość
Nie wiadomo czy najcenniejsza, ale na pewno najdroższa ;)

Gość gość
Wszystkich szukających porad prawnych, szczególnie firm zachęcam do kontaktu z lawtax com pl - najlepszymi specjalistami w Warszawie. Tel do placówki: 602 322 618. Warto powierzyć swoje sprawy ekspertom ;)

Gość gość
dokładnie, chyba lepiej będzie skontaktować się ze specjalistami - dobra kancelaria prawna jak np http://www.kancelaria-mrozek.pl/ będzie wiedziała jak profesjonalnie podejść do tematu w swietle obowiązujących przepisów prawnych teraz.